Cele mai intalnite greseli in campaniile SEO

0 Shares
0
0
0

Daca sunteti incepator iar tocmai ati lansat primul dumneavoastra site, cu siguranta ati auzit cate ceva despre servicii SEO si credeti ca puteti sa porniti o campanie SEO pe cont propriu. Insa nu puteati fi mai departe de adevar. Optimizarea pentru motoarele de cautare ale unui site nu este asa de usor de facut precum suna. Este nevoie de multa munca de cercetare si timp pentru ca o astfel de campanie sa fie eficienta.

Din fericire exista multe companii, chiar si in Romania, care pot oferi servicii SEO de inalta calitate, iar una dintre cele mai profesionale firme este DanBradu.com, care poate asigura cresterea numarului de vizitatori intr-un timp cat mai scurt posibil.

In continuarea acestui articol va voi prezenmta unele din cele mai intalnite greseli pe care noi posesori de siteuri le fac atunci cand incearca sa lanseze o campanie SEO pe cont propriu.

Printre cele mai mari greseli pe care le face un incepator atunci cand creeaza interfata siteului este crearea unei pagini cu scroll infinit. Desigur aceasta optiune este perfecta pentru siteuri precum Facebook sau Twitter, unde continutul se auto actualizeaza de la un minut la altul, iar informatia nu are un subiect precis. Dar in cazul unui site de nisa, cum ar fi unul dedicat pasionatilor de masini, acest scroll infinit nu face altceva decat sa ingreuneze gasirea unei informatii pentru vizitator. Siteul dumneavoastra trebuie sa fie unul cat mai prietenos cu persoana care il acceseaza.

O alta tehnica responsabila pentru esecul a sute de siteuri este pop-upul. Iar aici nu vorbesc doar de acele enervante ferestre pop-up, si de orice alt continut pop-up cum ar fi acele reclame pe pagina sau fereastra de Facebook care cerseste practic un like. Scopul siteului dumneavoastra este de a captiva vizitatori si de ai convinge sa se intoarca, nu de ai enerva la culme.

Chiar daca pare o metoda de imbogatire rapida, incarcarea siteului dumneavoastra cu bannere si reclame nu va functiona de loc. Succesul internetului se bazeaza pe faptul ca oameni pot vizualiza absolut ce vor ei cand vor ei, iar daca vroiau o multime de reclame atunci cand cauta o informatie, nu erau in fata calculatorului ci a televizorului. Asadar in cazul in care bannere pe site va recomand sa folositi bannere mici si cat mai putine.

Multitudinea de cuvinte cheie in continutul siteului va poate ruina. Chiar daca pare logic ca mai multe cuvinte cheie sa atraga mai multi vizitatori datorita expuneri in rezultatele motoarelor de cautare, nu este deloc asa. Google si Bing folosesc o multime de algoritmi de cautare si programe specializate care au ca scop afisarea rezultatelor cat mai relevante dar in acelasi timp cu o calitate cat mai inalta.

Acestea sunt doar cele mai intalnite greseli pe care un incepator le face in campania SEO. Daca vreti cu adevarat ca siteul dumneavoastra sa aiba succes si sa atraga multi vizitatori sfatul meu este sa investiti intr-o campanie SEO profesionala, iar pentru asta puteti apela cu incredere la firma DanBradu.com.

0 Shares
You May Also Like