Ce trebuie sa stim despre iPhone 6s si 6s Plus?

0 Shares
0
0
0

Ultimele modele de la iPhone, adica iPhone 6S si iPhone 6S Plus, sunt mult mai bune comparativ cu modelele anterioare, in majoritatea aspectelor. Dupa ce acestea au fost testate, consideram ca respectivele iPhone-uri din ziua de astazi reprezinta cele mai bune smart device-uri, daca nu chiar cele mai bune, pentru cei mai multi dintre useri.

Este foarte usor de utilizat out of the box. Compania Apple te poate ajuta oricand si poate oferi sfaturi necesare pentru o utilizare cat mai sigura, mai ales cand aveti nevoie de ajutor sau cand intampinati vreo problema.

Chiar daca unele modele anterioare nu prezentau specificatii hardware mult mai bune, comparativ cu alte modele ale altor producatori, mai ales cele care prezentau Android, iPhone-ul de astazi dispune de o viteza de procesoare ametitoare.

De asemenea prezinta camere fantastice si capacitati noi care le fac mai usor de utilizat. Este pacat sa stricati un asemenea dispozitiv, dar daca totusi se intampla acest lucru, cel mai bine ar fi sa trimiteti dispozitivul intr-un service precum ar fi service gsm Bucuresti.

Diferenta dintre iPhone 6s si iPhone 6s Plus este legata de utilizatori. Se credea ca iPhone 6s care prezinta o diagonala a ecranului de 4.7 inch este mult mai bun pentru cele mai multe persoane deoarece se simte destul de bine de catre cele mai multe tipuri de pale.

De asemenea, prezinta un grip mult mai adecvat care se potriveste mult mai bine in buzunarele noastre, putand sa intre si sa iasa mult mai usor din buzunare. Intr-un mod specific, se recomanda modelul 6S care prezinta o capacitate de stocare de 64 GB.

Destul de multe persoane nu au nevoie de o memorie a telefonului extinsa pana la 128 GB, chiar daca iti petreci destul de mult timp utilizand device-ul, in timp ce gadget-urile cu o capacitate mai mica, de 16 GB, prezinta un spatiu de stocare insuficient pentru noile standarde.
Iphone 6s Plus este destul de mare si este si el foarte bun, datorita display-ului de 5.5 inch, un acumulator care prezinta o durata de functionare mult mai mare si o camera foto destul de performanta. Ecranul tactil care este mare permite vizualizarea a mai multor lucruri simpultan fara a fi nevoit userul sa dea scroll usor.

Camera de pe acest model aduce lucruri noi in plus precum o stabilizare optica, nativa si de inalta calitate care poate crea fotografii foarte bune de o inalta calitate chiar si in spatii luminate foarte slab. Acest nou tip de camera isi aduce contributia si in diferitele moduri de filmare ale telefonului. Asadar, clipurile video sunt obtinute “nemiscate” comporativ cu rezultatele obtinute de pe alte device-uri care nu prezinta stabilizare optica.

Asadar, acest model este recomandat pentru utilizatorii “heavy” al smartphone-urilor. In cazul in care utilizezi smartdevice-ul foarte multe ore ne intrerupt, modelul iPhone 6s Plus va putea aduce numeroase beneficii legate de durata de functionare abateriei. Acest model, insa, comparativ cu 6s-ul nu mai este atat de lejer de tinut, mai ales in cazul in care ai maini mici.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…