Cand trebuie sa folosim suportul pentru tableta?

0 Shares
0
0
0

De obicei a conduce la drum lung cu copii mici pe bancheta din spate devine foarte obositor. De obicei, copii mici se plictisesc destul repede, nu mai au rabdare, au foarte multa energie, iar peste toate acestea, soferul trebuie sa fie atent in trafic, mai ales in traficul aglomerat din marile orase.

Prin urmare este recomandabil sa ii tineti ocupati pe copii, cu ajutorul unei tablete, pe care sa aveti cateva din desenele animate preferate ale copiilor tai, astfel incat acestia sa fie foarte cuminti. Un suport auto universal este cea mai buna solutie pentru tablete.

Avantajele unui astfel de suport auto universal sunt multiple:

– in primul rand, copii vor avea o ocupatie permanenta;

– in al doilea rand, tableta va fi prinsa sigur;

– in al treilea rand, suportul poate fi folosit pentru telefon sau laptop.

Pe piata nu exista multe sisteme de prindere care pot sustine in acelasi timp dispozitive mari, cat si dispozitive mici, deci s-ar putea sa fie nevoie de un suport special pentru telefon.

Cand alegeti un suport universal pentru tableta, acesta trebuie sa fie compatibil cu dispozitivul. In acelasi timp trebuie sa fiti foarte atent la sistemul de prindere si la materialul din care este fabricat. Este foarte important sa va asigurati cand fixati tableta ca modalitatea de prindere nu este in preajma butoanelor.

Trebuie luat in calcul in primul rand faptul ca suportul trebuie sa ofere o fixare sigura a tabletei, luand in calcul greutatea, dimensiunea acesteia. Intotdeauna in descrierea produsului gasiti informatii necesare referitoare la compatibilitatea tabletei cu suportul, diagonala minima sau maxima pe care o poate prinde suportul, modelul care este recomandat pentru acel tip de suport.

Sistemul de prindere este un foarte important. Se poate alege intre un model care se monteaza pe bord sau pe parbriz si unul care se monteaza pe spatele scaunelor din fata. Cel de-al doilea model este mai interesant pentru ca astfel copiii pot urmari mult mai lejer filmele lor preferate si nu-l vor mai deranja pe conducatorul auto.

In ceea ce priveste materialul din care sunt fabricate aceste suporturi, este bine stiut ca majoritatea acestora sunt produse din plastic. De regula, aceste suporturi  sunt  realizate pentru tablete usoare sau telefoane mobile. Bineinteles ca exista si modele de plastic care au diferite aliaje din metal, pentru ca acestea sa poata sustine dispozitive cu o greutate mult mai mare, cum ar fi de exemplu laptopurile.

Garantia acestor suporturi din plastic sau aliaj este de 1 an. Este deosebit de important sa fie luat in calcul si de la ce furnizori sunt achizitionate aceste suporturi. Pot aparea situatii in care utilizatorii pot deveni nemultumiti de suporturi sau acestea se pot rupe, fiind obligatorie returnarea produsului  in conditii foarte simple catre furnizori.

In concluzie, astfel de suporturi pentru diferitele dispozitive gsm de care aveti nevoie intr-o masina sunt obligatorii in zilele noastre, pot fi achizionate de pe site-uri specializate care vand accesorii telefoane. Nu costa foarte mult si mai ales sunt foarte practice.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…