Cerinte de varsta pentru detinerea unui pistol pentru airsoft

0 Shares
0
0
0

Jocurile Airsoft sunt in plina expansiune, mai ales in lunile de primavara si vara. Dar exista cateva lucruri de luat in considerare avand in vedere armele populare airsoft.

Airsoft se bucura de o popularitate din ce in ce mai mare in intreaga lume. Jocul cu armele tactice airsoft se joaca de obicei in echipe si cu echipamentul adecvat, cum ar fi bateriile sau amortizoarele de zgomot . Tacticile corecte si utilizarea cu experienta a unui pistol airsoft sunt importante. In plus, imbracamintea si accesoriile potrivite sunt, desigur, importante. Dar exista cateva reguli de varsta in a se folosi efectiv un airsoft si vor trebui respectate unele reglementari.

La fel ca alte activitati din viata de zi cu zi, exista cerinte de varsta pentru utilizarea armelor airsoft. Exista doua motive principale pentru aceasta:

Similar cu alte reglementari privind varsta, reglementarile legale care sunt prescrise de lege se aplica si Airsoft. Factorul decisiv aici este utilizarea responsabila a unei arme de airsoft, care – daca este utilizata incorect – poate provoca daune. Pentru ca ulterior sa nu existe consecinte legale, varsta pentru utilizarea unui airsoft este legata de eficienta airsoft-ului. Cu cat daunele sunt mai mari, cu atat trebuie sa fie mai mare utilizatorul unui airsoft.

Scene precum cele din SUA sunt greu de imaginat aici, chiar si prescolarii se pot juca cu arme ascutite in state individuale ale SUA in asa-numitele „cluburi pentru copii”. Dar copilul nu poate evalua corect sfera actiunilor sale la o varsta frageda. Cu cat pericolul cu o arma este mai mare, cu atat utilizatorul acestei arme trebuie sa fie mai matur in ceea ce priveste dezvoltarea.

Evaluarea corecta a pericolelor nu se dezvolta pe deplin la om pana la varsta de 16 ani. Nu degeaba este varsta de 16 ani pentru motocicleta clasa A1. Prin urmare, armele airsoft cu o energie a botului mai mare nu sunt potrivite pentru copiii cu varsta sub 14 ani – evaluarea corecta a posibilelor consecinte lipseste pur si simplu aici. In plus, copilul nu ar fi raspunzator personal in conformitate cu legislatia penala sau civila pentru prejudiciul cauzat.

Pentru furnizorii de arme airsoft si operatorii unei hale de airsoft , este important ca tinerii adulti sa invete cum sa foloseasca airsoft-urile corect. Aceasta includ functionarea si intretinerea corecta a pistolului airsoft si a echipamentului de protectie adecvat, cum ar fi casca, vesta si ochelarii de protectie . Siguranta este la fel de importanta pentru furnizori- de aceea nu vand arme airsoft, copiilor sub varsta de 14 ani.

Softairul cu o energie a botului mai mic de 0,08 jouli poate fi vandut de la 4 ani. Din punct de vedere pur legal, nu exista o limita de varsta pentru acest numar scazut de Joule.

Cu toate acestea, suntem de parere ca sub 14 ani de dezvoltare nu sunt inca pregatiti sa achizitioneze si / sau sa utilizeze o arma airsoft in principiu. Intr-o sala de airsoft, accesul pentru adultii tineri este permis in general numai de la varsta de 18 ani.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…