Daca esti student la medicina ai nevoie de cartea „Robbins Patologie: Bazele Morfologice si Fiziopatologice ale Bolilor”

0 Shares
0
0
0

 Daca esti student/a la medicina ai nevoie de anumite carti care constituie o baza de cunoastere a diverselor categorii de lucru. Cunoasterea organismului uman, a bolilor sau a tratamentelor este extrem de importanta.

Este bine sa citesti si sa studiezi cele mai cunoscute si de renume carti din fiecare domeniu. Trebuie sa ai in biblioteca ta o carte medicala Robbins PATOLOGIE: Bazele Morfologice si Fiziopatologice ale Bolilor. Aceasta este nelipsita din orice birou al studentilor de zeci de ani de zile. Poti sa cumperi cartea de fata de pe site-ul Books-Express.ro.

Pe acelasi site o sa descoperi o multitudine de carti de medicina, care te vor ajuta sa devii un bun specialist si sa poti sa ai succes in domeniul pe care il alegi. Iata de ce este important sa ai cartea „Robbins Patologie” in biblioteca ta:

  1. Cartea o sa iti puna baze solide legate de diagnosticul sis specificul bolilor

Cartea este cunoscuta pentru informatiile pretioase pe care ti le ofera. Ea este foarte bine structurata si pune bazele legate de diagnosticul si specificul bolilor.

  1. Cartea „Robbins Patologie” are un isotric de peste 40 de ani de zile

Traditia acestei carti isi spune cuvantul. Este o carte studiata de mai multe generatii de studenti. A devenit un adevarat indrumar pentru orice medic in devenire. Ea cuprinde informatiile de baza dupa care te poti ghida de oricate ori trebuie sa pui un diagnostic.

O sa poti sa descoperi cele mai importante aspecte de care ai nevoie pentru a deveni un adevarat profesionist. Cartea este intotdeauna la indemana ta pentru momentele in care inveti pentru examen sau pentru partea practica. Daca esti la rezidentiat, o sa poti folosi aceste cunostinte solide pe care le inveti de fiecare data din cartea „Robbins Patologie”.

  1. Cartea este pentru prima data tradusa in limba romana, pentru ca tu sa poti avea usurinta in a intelege si a pune bezele acestui domeniu de lucru

Cartea a fost tradusa in limba romana si acum este mult mai accesibila pentru studentii din tara noastra. Ea a fost tradusa in multiple alte limbi si este un adevarat ajutor pentru studentii din Spania, Portugalia, Franta, Germania, Italia, Turcia, etc. A fost disponibila in limbile oficiale ale zecilor de tari.

  1. Traducerea si adaptarea sunt de exceptie, fiind realizate conform cu nevoile limbii romane si ale informatiilor necesare pentru studentii la medicina

Traducerea si adaptarea acestei carti sunt foarte bine realizate. Ele sunt revizuite, fiind pusa atentia asupra micilor detalii de interpretare si de folosire a cuvintelor din limba romana. Astfel o sa te bucuri de traducere foarte clara si exacta, care te va ajuta sa devii un bun specialist.

  1. Volumul este in editie cartonata si tipar in policromie

Volumul este foarte frumos, avand coperta cartonata si tiparul in policromie. O sa te bucuri de o carte de calitate, atat din punctul de vedere al aspectului, cat si al continutului si informatiilor primite.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…