Cum se poarta o brosa?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vine vorba de brose mari, cel mai probabil fiecare persoana isi aminteste de brosele purtate de mama sau de bunica sa cu naturalete si eleganta in piept. In acele vremuri, foarte multe femei purtau brose din argint.

Probabil exista multe doamne si domnisoare care cand citesc acest articol, isi aduc cu drag aminte de cutia de bijuterii a mamelor lor, de care erau cu adevarat fascinate datorita unor brose, care erau considerate “comori”.

Timpul a trecut insa, iar pe piata au aparut tot felul de alte bijuterii, iar brosele au fost uitate pentru o perioada de timp, insa se pare ca in ultimul timp, aceste accesorii au revenit in trend, iar acum sunt din nou la mare cautare.

Daca in trecut, codul elegantei era mai strict, in zilele noastre, optiunile vestimentare pentru femei sunt mai nonconformiste, fara a fi umbrit rafinamentul. Acum, stilul personal nu mai este limitat la ceea ce se poarta, ci la cat de creativa este purtatoarea.

In ceea ce priveste brosele, acestea pot fi purtate in diferite stiluri, iar in randurile care urmeaza, vom prezenta cateva exemple in acest sens. Cu siguranta este indicat sa cititi panal a final, pentru a afla cum puteti purta o brosa, pentru a arata fabulos.

1. Brosa asezata in par

In functie de modelul brosei ales, aceasta poate fi purtata in par fara probleme. Multe doamne si domnisoare folosesc brosele mari, pe post de prinzatoare de par, iar acest accesoriu este perfect pentru obtinerea unei imagini chic atat pentru timpul zilei, cat si pentru tinuta de seara.

Exista multe modele de brose, unele fiind mici, altele mai mari, iar acestea pot fi integrate cu succes intr-un outfit casual. Exista brose mari insa, care se pot purta si atunci cand se doreste crearea unei tinute pentru evenimente formale.

2. Accesorizarea rochiei folosind o brosa

Exista femei care nu poarta brosele in par, ci isi accesorizeaza fosiile, pentru a iesi mai mult in evidenta piesa vestimentara. Pentru o rochie simpla de seara, nimic nu poate fi mai potrivit decat o brosa, pentru a obtine o tinuta impecabila.

Brisa poate fi purtata pe umar, sau poate fi asezata la talie. Femeile care aleg brose voluminoase, trebuie sa acorde atentie dimensiunilor celorlalte bijuterii, si numarului acestora. Cu siguranta, alaturi de o brosa voluminoasa pentru a completa tinuta, mai poate fi aleasa o pereche de cercei mici, si un inel pe deget. Mai multe bijuterii, si mai ales cele voluminoase, vor strica tinuta.

3. Brosa purtata pe esarfa

Exista doamne si domnisoare care au un simt dezvoltat al creativitatii, si care isi transforma accesoriile din garderoba, iar esarfa poate fi acum mult mai spectaculoasa daca este accesorizata cu o brosa.

4. Scoaterea in evidenta a palariei, folosind o brosa

Brosa poate fi purtata pentru a scoate in evidenta o palarie, mai ales daca aceasta este neagra si simpla. O brosa colorata si de dimensiuni mari, este accesoriul potrivit care poate fi adaugat unei palarii, pentru a iesi in evidenta cu adevarat.

Asadar, dat fiind faptul ca poate fi purtata in atat de multe situatii, brosa este si cu siguranta va ramane unul din accesoriile preferate ale femeilor.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…