De ce ne fac cainii fericiti?

0 Shares
0
0
0

 

Cainii sunt pur si simplu cele mai bune animale de companie pe care le poate avea un om. Cainii ofera o cantitate imensa de iubire neconditionata si te accepta asa cum esti. Cainii pot fi considerati o sursa de confort, bucurie si afectiune inca de cand au aparut. Cainii sunt la fel de populari acum precum erau si secolele trecute.

Acestia radiaza fericire orice s-ar intampla. Ei arata aceeasi iubire si fata de straini, daca sunt dresati cum trebuie. Pentru a fi un stapan bun pentru cainele tau, este esential sa ai mare grija de el. Iubeste-l si tu neconditionat si ofera-i o alimentatie buna. Hrana uscata Acana Lamb&Apple este ceea ce are nevoie.

Pana si simpla actiune de a plimba un caine ii avantajeaza pe oameni. Este vorba de miscare si beneficiul adus de aceasta. Este mult mai probabil ca, plimband cainele, oamenii sa se opreasca sa vorbeasca cu tine, sau macar sa zambeasca, ceea ce inseamna ca aceasta activitate ne ajuta sa devenim mai sociabili si mai binedispusi.

Cainii sunt cunoscuti ca buni ascultatori si ajuta la indeplinirea mai multor sarcini, la salvarea oamenilor din diferite situatii, si sunt buni asistenti pentru persoanele cu handicap. Sunt o companie extrem de loiala, ceea ce inseamna ca stapanii pot avea incredere deplina in ei, stiind ca acestia pot sa le fie cei mai buni prieteni.

Cainii au in general o aura de charisma si afectiune. Sunt si foarte curiosi de fel. Le place sa primeasca atentii si recompense pentru ceea ce fac iar unii adora sa se joace cu copiii mici.

Cei mai fericiti caini sunt aceia care primesc usor atentie si iubire de la altii, dar o dau inapoi din abundenta. Un stapan care are grija de caine, atat de sanatatea lui cat si de comportament, are toate sansele sa fie la fel de fericit.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…