Care sunt cele mai frecvente defectiuni ale telefoanelor Apple?

0 Shares
0
0
0

Telefoanele Apple ne ajuta sa tinem pasul cu tehnologia si cu multiplele avantaje oferite de smartphone-uri, indispensabile omului modern. Asa cum se intampla cu fiecare obiect pe care il utilizam zilnic, pot sa apara defectiuni la telefoanele Apple, situatii in care este necesar sa solicitam serviciile unui service gsm.

Din fericire pentru noi, atunci cand este necesara o inlocuire display iPhone 6, nu inseamna ca trebuie sa ne cumparam un telefon nou, deoarece vom putea sa ne inlocuim displayul, iar propriul iPhone va arata ca nou.

Probabil cea mai frecventa defectiune la un iPhone este determinata de spargerea ecranului. Problemele cu displayul se manifesta prin pixeli morti sau prea luminosi, cat si prin lipsa de afisare a unor sectiuni din display sau afisarea unui display complet alb. Toate acestea pot fi cauzate de simple accidente, care sunt extrem de frecvente.

Sunt neplacute problemele cu displayul la un iPhone, mai ales atunci cand acesta se blocheaza sau nu se stinge dupa acceptarea unui apel. In unele cazuri o problema a display-ului se manifesta prin lipsa de aprindere a acestuia dupa incheierea unui apel sau nefunctionarea senzorului de lumina. Se poate intampla ca display-ul sa fie iluminat sau iluminat slab, cat si sa nu functioneze in modul landscape sau sa apara linii pe display.

Bineinteles, problemele display-ului unui iPhone nu sunt singurele pe care le puteti intampina la un astfel de smartphone. Bateria poate sa nu incarce sau telefonul poate indica baterie descarcata si nu raspunde la comenzi. Daca observati ca dupa 20 de minute de incarcare, indicatorul bateriei nu sugereaza ca telefonul se incarca sau telefonul nu porneste deloc ori doar atunci cand este conectat la o sursa de curent, este nevoie sa va cumparati o baterie noua.

Daca aveti probleme cu touchscreenul, puteti observa prin simplul fapt ca acesta nu raspunde la comenzi si nu functioneaza multi-touch. Unul dintre avantajele unui smartphone consta in faptul ca este echipat cu o camera foto si video, iar iPhone-urile se remarca prin camere destul de performante. Cu siguranta nu va doriti ca propriul iPhone sa abia o camera care sa nu functioneze, dar pot sa apara astfel de probleme.

Va puteti da seama ca aveti o problema cu camera telefonului, daca aceasta nu functioneaza sau se comporta ca si cum lentila ar fi acoperita sau nu focalizeaza imaginea, cat si daca nu exista aplicatia pentru camera. In ceea ce priveste butoanele, cel mai des se intampla ca sleep/wake sa nu blocheze sau sa deblocheze telefonul, iar butonul Home sa nu functioneze deloc sau sa o faca cu intarziere.

Indiferent de problema pe care o aveti cu un iPhone, cert este ca doriti sa o solutionati cat mai repede, pentru a va putea bucura din nou de propriul telefon.

Cel mai simplu este sa mergeti la un service gsm, unde un specialist va poate ajuta cu orice problema aveti, daca aceasta poate fi rezolvata.

Pentru mai multe informatii cu privire la un service gsm, puteti accesa website-ul Servicegsm.ro.  Astfel, veti sti ca iPhone-ul dumneavoastra se afla pe maini sigure.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…