Factori in alegerea unui fridiger

0 Shares
0
0
0

Si in dezvoltarea si fabricarea frigiderelor se observa o tot mai mare sofisticare; este usor astfel sa te simti coplesit de multitudinea de functii, accesorii si variatii, din care poti sa alegi.

Sa privim in continuarea inspre cateva astfel de trasaturi.  Frigidere cumperi in Braila la Selgros, de aproape orice capacitate.

–    Volumul  – acesta este primul aspect de care trebuie sa  tinem cont. Intreaba-te cate persoane traiesc in respectiva locuinta si vei avea foarte usor raspunsul legat de volumul frigiderului. Pentru 1-2 persoane alege dintre frigidere cu capacitatea de 200-380 litri, pentru 3-4 persoane alege frigidere de 350-530 litri iar pentru familii/locuinte cu peste 5 oameni, alege variante mai mari de 440 litri.
–    Tipul frigiderului –  exista modele cu congelator in partea de sus/in partea de jos, cu usi laterale, cu 3-4 usi,  frigidere de bar,  etc.
–    Rating-ul energetic (clasa) – este stiut ca un frigider foloseste mai multa energie decat aproape orice alt produs electrocasnic.
–    Usile de inox – acestea devin tot mai populare datorita astepectului tot mai curat, tot mai profesional.
–    Ventilatia – frigiderele si congelatoarele produc caldura. Daca inghesui aceste aparate in spatii prea stramte, caldura nu va putea sa se disperseze corect, riscand o supraincalzire a electrocasnicelor.
–    Controlul temperaturii si al umiditatii –  astazi exista modele de frigidere care permit aceste reglae in mod electronic, garantand o precizie mai mare decat setarile manuale.
–    Iluminarea – pe langa solutiile traditionale de luminare exista si varianta cu LED, ce emite mai putina caldura si este mai bine distribuita.
–    Odorizante de aer – aceste filtre (de carbon activ, foarte adesea) reusesc sa absoarba mirosurile neplacute din frigider.

Pentru o expertiza corecta, nu ezita in a te adresa specialistilor – gasind modelul potrivit de frigider vei adauga un mare plus confortului familiei tale. Gasesti aici frigidere in Braila, la Selgros.

Selgros Braila
Produse alimentare si nealimentare
Strada Ramnicu Sarat nr. 92B Braila,810 166 , RO
Tel: 0239 602 000
Fax 0239 602 199

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…