Ghid pentru alegerea smartwatch-ului potrivit

0 Shares
0
0
0

Daca doriti sa cumparati un smartwatch, dar nu stiti ce ar trebui sa cautati, nu va faceti griji, aici va invatam cum sa alegeti smartwatch-ul potrivit.

Toata lumea vorbeste despre ele, exista chiar si cei care au mai multe si nu il puteti obtine pentru ca nu stiti cum sa alegeti smartwatch-ul potrivit, calm, iata un ghid pentru tot ceea ce ar trebui sa cautati.

Punctele care vor fi mentionate vor acoperi tot ceea ce este important, de la design, sistemul de operare, baterie si chiar pret, deoarece este extrem de important ca fiecare dintre aceste elemente sa se adapteze nevoilor personale. Recomandam SmartWatch Apple, 42 mm, Space Grey.

Design

Acest aspect este in primul rand pentru ca se stie ca tot ceea ce este frumos, atrage atentia imediat si, prin urmare, este important sa alegeti un smartwatch al carui design ii place foarte mult utilizatorului.

Varietatea este uriasa, deoarece exista practic tot felul, culori si forme, asa ca iata cateva aspecte care va ajuta sa va faceti o idee despre ceea ce cautati:

Patrat sau rotund?: Forma smartwatch-ului a fost prima data patrat, dar stiind ca au existat oameni carora le-au placut modelele traditionale a fost adaugat modelul circular, asa ca acum exista doua modele care sunt la fel de bune.

Curea: Vom crede ca o curea este cea mai putin importanta dar nu este asa, pentru ca atunci cand vorbim despre un smartwatch, totul se schimba, deoarece acestea pot avea mai multe extensibile care sunt schimbate atunci cand se doreste.

Butoane: Cu aceasta caracteristica ne referim la modul in care le place sa se ocupe de ceas, cu o serie de butoane sau cu o coroana care poate fi rotita, din nou este o chestiune de gust si de modul in care utilizatorul doreste sa se ocupe de ea.

Asadar, atunci cand mergi la magazin si te afli in sectiunea smartwatch, ar trebui sa incepi sa il alegi in functie de ceea ce ti-a placut la prima vedere.

Sistem de operare

Dupa ce dragostea la prima vedere a aparut, ar trebui sa incepeti sa va uitati la caracteristicile interne pe care ceasul le are incepand cu sistemul de operare, deoarece in functie de acesta pot fi indeplinite anumite functii, deoarece totul depinde de compatibilitatea acestuia cu aplicatiile. Pe baza acestui fapt, aici sunt cele mai cunoscute sisteme de operare:

WatchOS

Acesta este sistemul de operare pe care Apple il foloseste in ceasurile sale inteligente si se bazeaza pe iOS, ceea ce inseamna ca are instrumente foarte similare si poate fi utilizat numai cu dispozitivele marcii.

Cu cea mai recenta actualizare vor exista noi cadrane pentru ceas, care utilizeaza Siri si diverse tehnici de invatare automata care afiseaza notificarile mai inteligent.

Android Wear

Acesta este sistemul de operare Google si este compatibil cu smartphone-urile care au Android si care sunt actualizate cu versiunea 4.3 si mai departe; si cu iOS incepand cu iOS 9.

Cu Android Wear 2.0, puteti personaliza cadranele, astfel incat sa puteti vedea contacte, statistici sportive sau urmatoarea intalnire.

 

0 Shares
You May Also Like