In ce situatii poarta femeile treninguri?

0 Shares
0
0
0

In ciuda faptului ca femeilor le place sa fie mereu elegante, treningul de dama nu lipseste din garderoba lor. Treningul de dama este foarte versatil si poarte fi purtat in foarte multe situatii, dupa cum se poate vedea in randurile care urmeaza.

De aceea, este indicat ca fiecare femeie sa stie care sunt cele mai importante detalii atunci cand cauta treninguri pentru femei, pentru a se asigura ca face alegerea potrivita.

Situatii in care poarta de obicei femeile treninguri de dama

Treningul este foarte versatil, iar doamnele si domnisoarele pot alege sa il poarte in diferite situatii. Exista de exemplu femei care in viata de zi cu zi poarta treninguri pentru femei atunci cand stau prin casa.

Treningul este mult mai comod in comparatie cu jeansii de exemplu, si este mai placut de purtat decat colantii, care la randu lor sunt lejeri. De aceea, foarte multe femei prefera ca in timpul petrecut prin casa, sa poarte treninguri de dama.

In plus, este mult mai usor pentru ele sa isi faca treburile casnice, sa gateasca, sa faca curat in casa si alte cele atunci cand poarta un trening de dama, decat atunc cand poarta blugi sau rochie.

Stim cu totii ca femeilor le place sa faca sport, si ca tin mult la aspectul lor fizic. Fie ca merg la sala sau la alergat in parc, ce credeti ca poarta? Cu siguranta trening de dama, pentru ca se misca mult mai usor atunci cand poarta un trening, decat atunci cand poarta o pereche de jeansi de exemplu.

Femeile pot alege sa poarte treninguri de dama si atunci cand merg la servici. Se simt mai comod in mijloacele de transpor tin comun cand poarta trening, decat atunci cand poarta jeansi. Chiar si la servici, daca lucreaza la o croitorie de exemplu sau chiar si la magazin alimentar sau supermarket, se simt mai comod in trening decat in blugi.

Dupa cum se poate vedea, in foarte multe situatii se poate purta treningul de dama, motiv pentru care este foarte important ca doamnele si domnisoarele sa aiba in garderoba doua – trei treninguri de dama.

Probabil intrebarea pentru care multe femei cauta raspunsul este “La ce trebuie sa fiu atenta cand imi aleg treningul?”. Este cat se poate de logic ca femeile sa se intrebe lucru, mai ales daca de obicei nu prea poarta astfel de piese de vestimentatie.

In primul rand, este foarte important ca o femeie care isi alege treningul de la un magazin din oras, sa il probeze, si sa se uite in oglinda din cabina de proba, daca treningul respectiv i se potriveste sau nu. Forma corpului difera de la femeie la femeie, si pentru ca surorii tale ii este bun un trening, nu inseamna ca si tie ti se potriveste acelasi model. De aceea, este indicat sa il probezi.

Daca vrei sa iti alegi de la Foggi un trening de dama si sa il comanzi online, trebuie sa te asiguri ca iti cunosti dimensiunile taliei, soldurilor si bustului. Pe site poti vedea un tabel de marimi in care sunt prezentate masurile pentru fiecare marime. In aceste conditii, poti sa faci alegerea cea mai buna fara probleme.

Calitatea materialelor din care sunt confectionate treningurile de dama reprezinta de-asemenea un alt detaliu foarte important de luat in considerare. Femeile trebuie sa tina cont neaparat de acest aspect.

De obicei, doamnele si domnisoarele isi aleg treninguri din bumbac sau bumbac si poliester (80% bumbac si 20% poliester) sau catifea. Pentru sezonul rece se recomanda alegerea unui trening din catifea, pentru ca este mai calduros, si trebuie sa recunoastem faptul ca un trening din catifea este de calitate superioara.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…