Noul serviciu Premium Service iti poate scoate device-ul din impas

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta s-a intamplat cel putin o singura data ca laptopul, PC-ul sau sistemul All in one sa nu mai functioneze. Ca orice aparat electronic si acestea pot intampina probleme pe tot parcursul vietii lor. Insa exista centre de reparatii specializate pentru a le putea reabilita sau chiar upgrada, fiind o metoda mai economica de a va bucura in continuare de device-ul dumneavoastra.

OnLaptop este unul dintre cele mai serioase si calitative centre de reparatii laptop din Bucuresti, iar in cei peste 10 ani de activitate au reusit sa repare peste 10 000 de aparate, 90% dintre acestea fiind gata chiar in aceasi zi.

In aceste vremuri dificile, achitionarea unui aparat nou este mult mai grea pentru oricine, mai ales ca preturile sunt foarte mari, lucru ce se datoreaza tehnologizarii in toate domeniile de activitate.

Display-ul – una dintre cele mai dese probleme la un laptop

Acesta este una dintre cele mai importante componente dintr-un calculator, ajutandu-te in fiecare zi la editari video, diverse proiecte sau chiar si pentru vizionarea filmelor in timpul liber. Cele mai performante laptopuri beneficiaza de ecrane cu rezolutii impresionante, dar si o rata de reimprospatare foarte mare. Acestea sunt des folosite de catre profesionisti in diverse domenii de activitate, ca sa ii ajute mai bine la realizarea proiectelor, clipuri video ce necesita anumite standarde sau in gaming.

Indiferent cat de performant ar fi acesta, in timp poate intampina probleme precum afisare intermitenta, inchiderea completa sau poate prezenta anumiti pixeli defecti care nu mai pot fi reparati.

In acest sens OnLaptop este gata sa va ajute, mai ales ca pe site-ul lor dispun de multe modele de la diversi producatori pentru a facilita inlocuirea lui cat mai rapida. Vezi display laptop de 300Hz pe site pentru a selecta varianta care sa se potriveasca cel mai bine cu device-ul detinut.

Ce presupune noul serviciu Premium service

  • Retur Gratuit in 60 de zile – Daca nu sunteti multumit cu piesa selectata o puteti returna in maxim 60 de zile de la montarea ei.
  • Montaj ultra rapid – Montaj mai rapid decat la OnLaptop nu exista. Spre exemplu un display se poate inlocui in maxim 60 de minute de la receptionarea lui.
  • Pick-Up&Return GRATUIT – Timpul este esential pentru toata lumea si din ce in ce mai scurt in fiecare zi, datorita multitudinilor de sarcini pe care le aveti de realizat. Astfel acum veti putea beneficia de transport gratuit, atat pentru ridicare, cat si pentru returnarea in cele mai sigure conditii.
  • Prioritate in service – cu noul serviciu Premium Service nu va mai trebui sa asteptati. Expertii lor va vor prelua imediat aparatul pentru a-l remedia rapid, in peste 90% din cazuri fiind gata in aceasi zi in functie de problema avuta.
  • Inlocuire gratuita pe perioada garantiei  – daca piesa nu este potrivita sau doriti un upgrade atunci veti beneficia de montaj gratuit pe toata perioada garantiei.

OnLaptop este gata sa va ajute in cel mai scurt timp, dar si sa beneficiati de multe gratuitati pentru a va bucura in continuarea de aparatul care va este necesar in fiecare zi.

0 Shares
You May Also Like