Sacose personalizate – branding minutios

0 Shares
0
0
0

Intr-o lume in care planeta pare ca-si anunta in fiecare zi sfarsitul, iar una dintre cauze este si plasticul aruncat de oameni in natura, e timpul sa aruncam o privire asupra celor mai bune metode in care putem sa facem sacose personalizate fara a interveni prea mult asupra mediului.

Sacosele personalizate sunt ideale in special pentru companii mai mari, ce doresc sa deruleze o campanie de branding la nivel national sau local si vor neaparat ca si clientii lor sa aiba acasa, pe langa produs, si o sacosa cu numele lor scris mare pe ea.

Materiale si solutii

Fie ca alegi fibra sintetica sau bio, sacosele personalizate trebuie sa-si mentina aspectul placut, sa nu devina o povara pentru cei ce le poarta, in timp ce natura ramane intreaga dupa utilizare.

Hartia reciclabila ar putea fi un bun matarial din acest punct de vedere. Din ce in ce mai multe companii au inceput sa introduca in designul pungilor materiale biodegradabile, iar asta va crea o legatura si mai putenica cu consumatorul sau cel cu care interactionam.

Au aparut, de cativa ani, si cernelurile ecologice, iar asta aduce un plus in ansamblu oricarei oferte de sacose personalizate. Ar mai fi de invatat si raspunsul la intrebarea zilnica, „Doriti punga?”, dar asta va face obiectul altui articol.

Cu ce ocazii folosim sacose personalizate

Unii ii spun reclama in miscare, altii au acasa punga cu pungi, cert este ca e un mediu de comunicare ce nu trebuie ignorat. Cu preturi incepand de la cateva zeci de bani per bucata, produsele dumneavoastra ar putea arata mult mai bine daruite in forma asta.

Nu va sfiiti sa alegeti materiale care sa se plieze si pe personalitatea produsului dar si a companiei, asa incat sa se creeze un mix de comunicare perfect.

Dupa  un eveniment, o lansare, o receptie sau orice alta ocazie in care ne dorim ca invitati sa ramana cu ceva la ei, e bine sa avem in minte sacosele personalizate alaturi de alte materiale promotionale perzonalizate. Acestea adauga un plus de prestanta brandului si celor care aleg sa le utilizeze.

Sa ne gandim tot timpul la ciclul de viata al unui produs, iar cum cei mai multi dintre cei care raman cu o sacosa prin casa vor alege sa o refoloseasca ulterior, in magazine, la farmacie sau la piata.

Asa ca mare atentie la cum le putem face viata usoara clientilor si colaboratorilor nostri si dupa ce le-am dat sacosa cu de toate.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…