Uitati de piesele auto second hand, cumparati piese auto la reducere

0 Shares
0
0
0

Cumparatorul care cauta sa cumpere auto piese ieftine in mediu online, cel mai probabil va crede mai intai: „Folosit este calea de urmat”.

Ce este nefericit in acest scenariu este faptul ca acest client neobisnuit probabil nu este constient de povestea de viata a piesei auto; cum si de unde a ajuns la magazin si modalitatile prin care le-ar putea pune in pericol siguranta.

Da, „folosit” poate fi sinonim cu „ieftin”, cu toate acestea „sigur nu face o piesa auto ieftina”.

Iata de ce

Piesele auto uzate sunt de cele mai multe ori prelevate de pe vehicule stricate sau accidentate, iar studiile arata ca aceste piese necesita cea mai mare rata de defectare si reparatii.

In cazul in care nu stiti, montarea unei piese auto defecte dintr-un vehicul la intamplare nu poate afecta doar siguranta, in functie de partea automata, confortul, kilometrajul de gaz si alti factori ar putea fi afectate si pot trece neobservate.

Este dificil de testat piesele auto folosite. Foarte putine agentii, guvernamentale sau de altfel, reglementeaza testarea pieselor auto folosite.

Exista persoane ce se ocupa de testarea acestorea insa, localizarea unei agentii este probabil un efort la care doriti sa renuntati.

Din fericire, va puteti concentra eforturile pe cautarea de piese auto cu discount; acestea sunt intotdeauna noi, testate pentru siguranta si gata de instalare.

Cele mai solicitate piese auto folosite sunt, de asemenea, cele mai deficitare de siguranta. Cele mai scumpe piese auto sunt cele mai cautate la preturi de reducere. Aceste piese sunt de obicei componente interne mai mici, importante.

Inlocuirea acestora cu piese uzate, testate, reconditionate reprezinta cel mai mare risc pentru siguranta dvs., avand in vedere importanta lor pentru buna functionare a vehiculului dumneavoastra.

De exemplu, desi se poate cumpara cu usurinta un set de stergatoare parbriz la un pret cu reducere, acestea oricum nu sunt de obicei scumpe. O regula generala este ca, cu cat este mai scumpa piesa, cu atat este mai scump procesul de inlocuire.

Deci care este alternativa? Cumparati piese auto noi la preturi reduse

Iata cateva metode de a gasi piese auto ieftine online fara a renunta la calitatea sau siguranta acestora:

Cautati magazinele online etichetate cu „Reducere”.

Prin reducerea costurilor generale si reducerea marjelor de profit, vanzatorii de piese auto online pot reduce preturile la piesele auto noi, pentru a ramane competitive. Acesti vanzatori detin ceea ce se numesc „magazine cu reduceri”.

Vanzatorii cu reduceri opereaza cel mai adesea online, deoarece acest lucru scade semnificativ costurile, permitandu-le sa ofere piese auto de calitate la preturi accesibile.

Cei mai multi angrosisti ​​de renume vor avea un magazin online, oferindu-va o selectie mai larga de produse, preturi mai mici, usurinta la comanda si servicii rapide. Asigurati-va ca exercitati diligenta cuvenita inainte de a comanda. Discutati cu cineva direct, daca este posibil.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…