De ce inchirierile de imprimante functioneaza pentru intreprinderile mici si mari

0 Shares
0
0
0

Luati in considerare cateva scenarii pentru a vedea cum inchirierea de imprimante poate ajuta compaiile mici:

O noua intreprindere a folosit cea mai mare parte din bugetul sau de marketing obtinand un mailer tiparit profesional.

Acum au un fluturas nou proiectat pe care doresc sa-l foloseasca pentru o promotie speciala.

Ei doresc sa inceapa cu un numar mic de pliante de inalta calitate si au nevoie de optiunea de a imprima mai multe la o notificare de moment. Promovarea dureaza trei saptamani.

O companie  ABC planifica un mare eveniment de strangere de fonduri. Au avut invitatiile tiparite profesional, dar trebuie sa tipareasca agenda serii si sa plaseze carti cat mai aproape de data evenimentului. Ei doresc sa tipareasca intern in cazul in care exista modificari de ultima.

In ambele situatii, inchirierea unei imprimante este ideala. Ambele organizatii au nevoie de o solutie interna pentru lucrari de imprimare de inalta calitate, cu volum mare.

In cazul companiei ABC este necesara imprimarea de specialitate pentru a gestiona stocurile de carduri utilizate. O inchiriere a unei imprimante laser color pentru cateva zile sau cateva saptamani le ofera o optiune de imprimare la preturi accesibile.

Sprijinirea nevoilor tehnologice ale unei organizatii

Dupa cum demonstreaza exemplele de mai sus, inchirierea pe termen scurt a unei imprimante color permite organizatiilor mici accesul la cele mai noi tehnologii.

Majoritatea companiilor de inchiriere imprimante au o gama larga de imprimante in stoc, astfel incat o organizatie poate obtine imprimanta care se potriveste cel mai bine nevoilor lor: jet de cerneala, laser, fata-verso, culoare sau viteza mare.

In plus, majoritatea agentiilor de inchiriere poarta scanere si aparate de fax, in caz ca acestea sunt necesare.

Inchirierea imprimantelor ofera, de asemenea, unei organizatii sprijinul tehnic de care au nevoie.

Instalarea si conectarea la retea a imprimantei este, de obicei, parte integranta a contractului de inchiriere, economisind foarte mult timp in perioadele aglomerate.

Cu totii am auzit despre Legea lui Murphy, ale carei principii par cele mai relevante pentru tehnologia de birou. In conditii de incarcare grea si termene stricte, se pare ca imprimantele raman fara toner sau se confrunta cu un blocaj de hartie sever.

Inchirierile de imprimanta includ, de obicei, suport tehnic, astfel incat chiriasul poate primi un raspuns rapid la problemele referitoare la imprimare.

In cazul in care tonerul se termina, revine companiei de inchiriere sa-l inlocuiasca, ceea ce inseamna mai putine cheltuieli pentru chirias.

Daca imprimanta este dincolo de reparatii imediate, majoritatea companiilor de inchiriere vor oferi un inlocuitor echivalent, astfel incat timpul de incetare pentru organizatie este minimizat.

Inchirierile de imprimanta sunt raspunsul

Pentru nevoile de imprimare temporare, cu volum mare, inchirierile de imprimanta sunt raspunsul. Chiar si organizatiile mari pot beneficia daca departamentele specifice se confrunta cu o situatie in care resursele existente ale companiei nu isi pot satisface nevoile imediate.

Daca aveti nevoie de acces pe termen scurt la o imprimanta laser color, consultarea cu o companie de inchirieri de imprimante este cea mai buna optiune pentru a incepe.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…