Saltea Somnart Multilayer Supreme Confort – somniferul pentru insomnia ta

0 Shares
0
0
0

O saltea modernă este o construcție cu mai multe straturi care crește durata de viață și calitatea somnului. Straturile permit transformarea acesteia în diferite perioade ale anului. Poți alege o saltea Somnart Multilayer Supreme Confort cu aceste caracteristici din magazinul online somnart.ro.

Poziția corpului în timpul somnului este foarte importantă. De exemplu, nu este recomandat să dormi pe stomac, deoarece coloana cervicală suferă, iar cercetările recente efectuate de oamenii de știință, susțin că cea mai fiziologică poziție este cea laterală.

Fiecare persoană își alege singură o saltea, în funcție de cât de confortabil îi este să se întindă pe ea. Dar trebuie avut în vedere faptul că o saltea moale nu este recomandată copiilor, adolescenților și unui corp în creștere. 

O saltea moale creează o poziție neregulată a corpului. De asemenea, pentru o persoană în vârstă care are probleme cu coloana vertebrală și suferă de osteoporoză, o saltea dură este strict interzisă. 

O astfel de saltea va perturba confortul în timpul somnului și va duce la agravarea acelor boli care sunt prezente.

Saltea Somnart Multilayer Supreme Confort – Caracteristici

Salteaua Somnart Multilayer Supreme Confort este un produs special cu patru straturi pentru a asigura un confort deosebit de luxos. Miezul acestei saltele Supreme Confort este compus din spuma poliuretanică cu memorie cu o înălțime de 15 cm, SmartFoam cu o înălțime de 3 cm, AirFoam cu o înălțime de 2 cm și husa matlasată cu extra-strat memorie de 2 cm, de înaltă calitate, care asigură o adaptare precisă la corpul tău. 

Mai mult, unul dintre straturi și anume AirFoam asigură o circulație excelentă a aerului în saltea. Caracteristica specială este combinația a patru straturi de diferite înălțimi care garantează o adaptare specială a corpului și o compensare de presiune medie excelentă, punctuală, indiferent de vârsta utilizatorului. 

Toate aceste straturi au un efect de egalizare a presiunii. Salteaua Somnart Multilayer Supreme Confort  asigură o reglare precisă a presiunii și permite corpului tău să se scufunde în mod optim în timp ce dormi. 

Salteaua se adaptează în mod ideal la orice poziție de somn și, în același timp, asigură un mediu de somn plăcut. Husa saltelei este formată dintr-un material dublu de înaltă calitate, cu conținut de polyester și vâscoză. 

Este deosebit de moale și blândă și contribuie astfel, la experiența de somn confortabilă. Partea inferioară a saltelei antiderapante garantează o bună aderență pe orice suprafață.

Mai confortabil de atât nu se poate

Mai în glumă, mai în serios, multor oameni le place să arate că dormitul este un hobby preferat. Acesta este cel mai calm lucru pe care îl aștepți în fiecare zi. Dar modul în care dormi și modul în care te afectează ciclurile de somn depind, de asemenea, în mare măsură de tipul de saltea pe care dormi. 

În zilele noastre, salteaua multilayer câștigă rapid popularitate. Pur și simplu, o saltea cu patru straturi realizate din diferite materiale și rigiditatea medie, este opțiunea ideală. Salteaua Somnart Multilayer Supreme Confort combină mai multe tehnologii incluse într-o singură saltea.

Datorită designului bine gândit, această saltea oferă cel mai mare confort la dormit. Dacă ai probleme cu insomnia, această saltea este  somniferul tău.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…