Sfaturi utile pentru alegerea bradului de Craciun

0 Shares
0
0
0

Craciunul este chiar dupa colt! Acum este momentul sa va ganditi la bradul vostru de Craciun, un element pur si simplu esential pentru a-l primi pe Mos Craciun si cadourile care il insotesc asa cum trebuie in noaptea de Revelion!

Dar pentru a-ti face bradul de Craciun, stii ca trebuie sa urmezi cateva reguli care iti vor simplifica viata si iti vor oferi un rezultat foarte decorativ. Mariti-va asupra greselilor pe care sa le evitati atunci cand va decorati bradul de Craciun. Alege brazi artificiali de Craciun eleganti.

Greseala 1: neglijarea locatiei arborelui tau

Primul lucru de facut cand copacul tau intra in casa este sa-i gasesti un loc! Intr-adevar, inainte de a te apuca de decor, aseaza-l intr-un spatiu in care va fi evidentiat si in care sa nu obstructioneze trecerea.

Este important sa incepeti cu acest pas pentru ca odata impodobit va fi mai greu sa va mutati bradul de Craciun. Pe de alta parte, locatia va determina aranjarea decoratiunilor tale pentru ca nu vei decora spatele acesteia daca il asezi intr-un colt de exemplu.

Greseala nr. 2: trebuie sa va montati copacul

Odata ce locatia a fost aleasa, va trebui sa te apuci de a-ti montezi copacul in mod corespunzator! Ar fi intr-adevar pacat daca s-ar prabusi inainte de Craciun. Copacul tau ar trebui sa fie drept si ferm ancorat bine. Pentru asta ai trei variante:

  • Prima este sa optezi pentru un copac vandut cu baza din lemn. Busteanul trebuie sa fie suficient de greu pentru a asigura o buna stabilitate atunci cand este complet decorat.
  • A doua optiune este sa investesti intr-o baza de copac potrivita care sa permita fixarea copacului indiferent de dimensiunea trunchiului sau datorita unui inel reglabil.
  • Ultima optiune este sa asezi copacul artificial intr-un ghiveci pe care il poti orna cu nisip sau pietris mic.

Greseala 3: impodobiti-va bradul intr-un mod tehnic si practic

Decorarea unui brad de Craciun este, in cele din urma, destul de tehnica si nu este indicat sa incepeti cu orice decor. Retineti, de exemplu, ca globurile sunt asezate la capat si ca incepem cu ghirlandele!

Asezati mai intai cele mai delicate siruri luminoase, apoi traditionalele siruri luminoase si terminati cu globurile si bineinteles cu beteala. Ordinea inversa iti va complica serios sarcina, iar globurile tale pot cadea pe podea in timp ce ghirlanda este bine poxitionata deja in pom.

In cele din urma, retineti ca traditia impune ca varful sa fie instalat ultimul pentru a da atingerea finala copacului.

Greseala 4: sa nu armonizati decorul bradului

Decorul unui copac se reflecta in toata camera! Intr-adevar, vei putea da un aspect foarte placut bradului tau optand pentru un stil decorativ scandinav, traditional, contemporan.

Pentru asta vei alege decoratiuni care sa iti respecte tema si mai ales vei alege un cod de culoare. In general este recomandat sa nu folositi mai mult de trei culori, dar puteti juca cartea indrazneata si inmulti culorile daca aveti chef. In cele din urma, incercati sa echilibrati copacul astfel incat sa nu fie prea incarcat pe o parte si sa aiba gauri pe cealalta.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…