Terapii alternative pentru renuntarea la fumat

0 Shares
0
0
0

Una dintre cele mai corozive substante, utilizate la nivel global, pentru organism este cea furnizata de consumul de tabac, mai exact de nicotina. Desi aparent se indica ca o prima cauza preferintele individului cand vine vorba de a apela la fumat, in realitate vorbim despre un proces de dependenta.

Adesea, fumatorii se plang de imposibilitatea renuntarii la fumat din pricina starii de necesitatea pe care o declanseaza organismul vis-a-vis de nicotina.

Pentru a controla dependenta de nicotina, respectiv pentru a ajunge la renuntarea la fumat, persoanele fumatoare au la indemana o serie de tratamente de specialitate.

Mai intai exista varianta de a urma un program antifumat – care cel mai adesea presupune consiliere psihologica si tratament medicamentos. La alt pol exista si apelarea la terapiile alternative, non-medicamentoase. In categoria terapiilor alternative se intalnesc gumele antifumat, plasturii, respectiv spray-ul antifumat.

Nikosan spray – alternativa antifumat

Alternativa in varianta spray-ului antifumat reprezinta calea cea mai rapida prin care se poate introduce in organism, in mod controlat, cantitatea de nicotina ceruta de creier in diverse momente ale zilei.

Dozarea controlata actioneaza ca o forma alternativa prin care i se furnizeaza organismului cantitatea de nicotina, urmand ca gradual, prin regresiune, sa se diminueze dependenta de tigari. Actiunea de a mima efectele pe care le produc tigarile, in mod substantial la nivel psihologic, se pot realiza cu ajutorul spray-ului Nikosan.

Nikosan spray se adreseaza atat persoanelor fumatoare ocazional, cat si celor care au un istoric relativ indelungat cu fumatul. Cu toate acestea, exista restrictionari aferente privind dozajul, respectiv persoanelor careia i se adreseaza, precum ar fi cazul copiilor si al femeilor insarcinate.

Vorbim despre aspecte care sunt incidente la majoritatea terapiilor alternative, excesul fiind in defavoarea persoanei, nelucrand ca un adjuvant al problemei.

Eficienta sprayului Nikosan in combaterea fumatului

Nikosan spray isi propune sa trateze rapid si eficient prima problema a fumatorilor, in special a celor ce au o vechime bine conturata. Ne referim aici la necesitatea organismului de a transporta in vasele de sange nicotina. Dozajul de nicotina oferit de spray este unul control si se realizeaza in momentul in care exista o pofta generata de creier.

A doua problema tratata de Nikosan spray este cea privind fondul. In concret, prin dozarea controlata se urmareste ca in timp, prin descrestere, sa se atenueze dependenta de fumat.

Renuntarea la fumat poate fi un proces usor ori anevoios, pe langa vointa fumatorului un rol important jucandu-l si gradul de dependenta instalat in organismul fiecarei persoane. O persoana dependenta de fumat trebuie sa lucreze si la nivel psihic pentru a se bucura de rezultate pe termen lung.

Ca un corolar, pentru a renunta la fumat, alaturi de Nikosan spray, se recomanda si participarea la sesiuni de consiliere. Aceste sesiuni au menirea de a ajuta fumatorul sa lucreze preponderent la nivelul laturii psihice, intocmai pentru a manipula dependenta instalata si pentru a combate necesitatile superficiale pe care le poate genera creierul.

Nikosan spray sprijina in mod activ si real renuntarea la fumat, constituind una dintre cele mai rentabile terapii alternative existente pe piata de profil.

0 Shares
You May Also Like
Cum se pot alege dispozitivele medicale

BlogCum se pot alege dispozitivele medicale

Alegerea dispozitivelor medicale potrivite este esențială pentru asigurarea unei îngrijiri medicale de calitate și pentru îmbunătățirea sănătății și…