Tu cum pastrezi curatenia la tine acasa?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta mediul in care traim este foarte important pentru noi, pentru sanatatea noastra dar si pentru cei din jur si sanatatea lor.

Fiecare isi doreste ca in casa in care locuieste sa fie o curatenie incredibila, sau chiar si la locul de munca sa fie foarte curat. Ei bine, in primul rand pentru a sta intr-un mediu curat, atat noi cat si cei din jur trebuie sa pastram curatenia, sa aruncam gunoiul la cosul de gunoi, pentru ca in primul rand asta inseamna sa ne respectam pe noi, iar in al doilea rand pe cei din jur.

Daca in cadrul unei firme, sau intr-o fabrica se folosesc tot felul de echipamente curatenie speciale, acasa nu avem nevoie de cine stie ce echipamente speciale. Este suficient sa avem o matura si un mop, un faras pe care sa luam mizeria de pe jos, si anumiti detergenti sau dezinfectanti.

Cu siguranta un aspirator ar fi de mare ajutor, pentru ca indiferent cat de mult am matura, totusi aspiratorul este ideal pentru curatenie.

Ei bine, si aceste aspiratoare pot sa fie pentru mediul uscat-umed, pentru mediul uscat, pentru praf, si aspiratoare alimentate cu energie electrica sau cu baterii.

In continuare iti voi prezenta din aceste categori cate un model pentru a te putea ajuta sa iti alegi modelul potrivit pentru tine.

Din categoria aspiratoarelor pentru mediu uscat – umed  iti pot recomanda produsul Karcher NT27/1 Professional, care face parte din clasa Compact si este ideal pentru a curata suprafete mici. Acest model este unul robust si flexibil iar raportul sau calitate pret este unul excelent.

Acest model este foarte util deoarece iti aspira atat praful si mizeria solida, cat si mizeria lichida datorita faptului ca se poate scoate sacul filtrant al aspiratorului pentru ca acesta sa nu se umezeasca, iar astfel lichidele vor curge in recipientul care colecteaza mizeria.

Din categoria aspiratoarelor Karcher pentru mediu uscat ti-as recomanda modelul T 12/2 Professional care a fost special fabricat pentru a aspira in hoteluri, restaurante, birouri etc. Acest model de aspirator este unul foarte compact si deosebit de puternic.

Din gama aspiratoarelor alimentate cu baterii as putea sa iti recomand modelul BV 5/1 Bp care este un aspirator uscat. Acesta poate sa fie alimentat atat de la priza cat si cu baterii, si este usor de transportat precum un rucsac.

Acest model este ideal de avut acasa pentru ca poate sa fie folosit in locuri in care aspiratoarele normale nu pot ajunge.

In mod evident, in momentul in care detii acasa un astfel de echipament iti este mult mai usor sa pastrezi curatenia, pentru ca practic munca o va face aspiratorul, iar tu doar il vei asista, insa si in cazul in care nu detii un aspirator poti sa pastrezi fara probleme curatenia la tine acasa.

In cazul in care nu iti permiti achizitionarea unui astfel de echipament si vrei sa pastrezi curatenia acasa, poti apela la clasica metoda cu matura si mop.

Indiferent de metoda aleasa, important este sa traiesti intr-un mediu curat si placut, iar pentru a trai intr-un mediu curat trebuie pastrata curatenia in primul rand.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi un panou fotovoltaic?

BlogCum alegi un panou fotovoltaic?

Panourile fotovoltaice au devenit o opțiune tot mai populară pentru cei interesați să genereze energie electrică verde și…