Botosaneanul – un trust de presa ce informeaza oamenii zi de zi

0 Shares
0
0
0

Dupa cum bine stim, informatia este putere. Este important sa cunoastem anumite aspecte despre ceea ce se intampla in judetul in care locuim, cine mai este nou la conducere, ce legi noi s-au mai intocmit si asa mai departe.

Iar interesul cetatenilor cu privire la aceste lucruri este destul de mare. Majoritatea informatiilor de acest gen le luam din presa, mai cu seama din cea locala, pentru ca rolul lor este de a tine la curent zilnic cu unele dintre cele mai noi informatii.

Meseria de jurnalist nu este tocmai atat de usoara pe cat ar crede unii. Ai nevoie sa fii mereu la curent cu tot ce se intampla in judet, sa fii prezent la conferintele de presa a persoanelor politice, cat si a altor institutii de interes, a fi mereu in legatura cu purtatorii de cuvant si asa mai departe. In plus, experienta din acest domeniu este la fel de importanta.

Informatiile redactate intr-un articol trebuie sa fie in primul rand reale, pentru ca toti cei care citesc presa sa fie informatii corect. Exista o responsabilitate si o asumare a jurnalistilor pe care o au fata de toti cetatenii. Si asta pentru ca informatiile gresite, eronate sau false pot crea panica, agitatie si asa mai departe.

Un trust de presa apreciat la nivel local este botosaneanul.ro, ce are in spate jurnalisti cu experienta vasta in domeniu, ce se dedica acestei meserii si care sunt constienti de responsabilitatea pe care o au.

Informatii reale de pe Botosaneanul

Este un trust de presa destul de citit in judetul Botosani, pentru ca informatiile de aici sunt destul de complexe. Calitatea articolelor este de asemenea un alt punct care atrage numarul mare de cititori.

Botosaneanul este mai degraba un ziar de investigatii jurnalistice pentru ca, asa cum spun si jurnalistii de aici, cetatenii au dreptul sa stie ce se intampla cu adevarat important in acest judet.

In plus, investigatiile inseamna o adevarata munca din partea colegilor de mass-media, cautand in permanenta informatii, declaratii, dovezi despre un anumit caz. Asadar, acest trust nu se bazeaza pe informatiile  din comunicatele de presa primite de la institutiile publice ce nu trebuie decat afisate publicului.

Botosaneanul este ziar complex cu foarte multe rubrici de interes. Avem aici rubrica de reportaj Botosani, interviuri, investigatii, anchete saptamanale, sport, social, sanatate, politica, invatamant, stirea zilei si multe altele.

Puteti aceesa pagina oficiala botosananeaul.ro pentru a va informa zilnic.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…