Ce culoare a benzii LED sa utilizezi in fiecare camera?

0 Shares
0
0
0

Culoarea unei benzi LED poate determina starea de spirit a unui spatiu. Vrei sa creezi o anumita atmosfera in apartamentul tau? Sau vrei sa evidentiezi o pictura care iti este aproape de suflet? Un mod simplu si original pentru a realiza acest lucru: culoarea de iluminare pe care o are o banda leduri.

De ce sa alegi o banda cu leduri? Pe de o parte, deoarece becurile si spoturile LED permit o redare a culorilor mult mai buna si au capacitatea de a oferi casei tale o atmosfera personalizata.

Pe de alta parte, deoarece LED-urile iti vor permite sa creezi efecte de design in timp ce economisesti energie: nu va mai trebui sa alegi intre economii si design! Banda LED iti permite sa le combini pe cele doua.

In baie

Pentru iluminatul bailor, benzile cu LED-uri sunt un plus foarte interesant pentru a da o nota de personalitate si a evidentia partea estetica a sectiunii.

De obicei baile sunt spatii mici, cu putina lumina naturala, astfel incat luminile cu LED pot fi plasate in spatele oglinzilor pentru a prezenta decorul. Baia cu benzi cu LED este, de asemenea, posibila la proiectarea luminii pentru a genera un sentiment mai mare de spatiu. Aici, optezi pentru o banda LED alba rece sau alba neutra.

Intr-un dormitor

Dormitorul este o camera care ar trebui sa genereze confort, intimitate si comoditate. Amplasarea benzilor LED pentru dormitor la capul sau piciorul patului ofera o senzatie mai mare de spatiu si este un puternic atribut decorativ.

Aceasta iluminare a dormitorului poate oferi chiar si o senzatie mai relaxata atunci cand dormi. Banda LED de culoare alba calda este cea mai buna optiune pentru acest spatiu.

In afara

La piscina sau la fantana, mai mult lux la indemana: benzile LED sunt la moda in acest tip de mediu. Merg minunat in jurul piscinei si sunt, in general, foarte confortabile si, de asemenea, adauga un plus de eleganta.

Ele sunt, de asemenea, foarte rafinate in partea de jos a cascadelor si vor fi centrul atentiei in timpul adunarilor de seara. Pentru acest tip de spatiu, se recomanda benzi cu LED neutru alb sau RGB.

In camera de zi

100% eficient: albul cald este cea mai buna alternativa care poate fi folosita pentru decorarea si iluminarea acestui loc. Datorita luminii reduse, iluminatul alb cald al camerei de zi proiecteaza o atmosfera mai atractiva si mai primitoare, permitandu-ti sa te bucuri de momente placute.

Un alt punct important este ca benzile cu LED-uri albe calde pot fi asezate cu usurinta in spatele unei piese de mobilier sau a unei imagini, pe un perete sau pe tavan.

Pe scari

Vrei sa dai o nota spectaculoasa demna de Broadway treptelor casei? Utilizarea benzilor LED pentru scari pe fiecare dintre marginile treptelor este fabuloasa pentru a oferi vizibilitate si siguranta sporita celor care urca sau coboara pe ele.

Poti aseza, de asemenea, aceasta lumina pentru scari la nivelul balustradelor. Aici este recomandat sa optezi pentru benzi LED in alb neutru, verde, galben sau albastru.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…