Ce este un magazin de aplicatii pentru mobil?

0 Shares
0
0
0

Cu totii stim ca pentru a avea succes, orice afacere trebuie sa dispuna de un site sau de un magazin online. Cei interesati de realizarea unui magazin online pot apela la ajutorul Itexclusiv.ro, una dintre cele mai bune firme din acest domeniu.

Vom vorbi, in cele ce urmeaza, despre ce este si cum functioneaza un magazin de aplicatii.

Un magazin de aplicatii este un magazin online de unde oamenii pot achizitiona aplicatii pentru dispozitivele mobile. Primul magazin de aplicatii a fost cel condus de Apple, care oferea aplicatii utilizatorilor de iPhone si iPod Touch.

Mai apoi, alte companii au preluat conceptul pentru a putea crea si vinde, de asemenea, aplicatii catre utilizatorii lor. Aplicatiile din App Store pot varia in privinta costului, de la descarcari gratuite la cele mai costisitoare, in functie de cine a dezvoltat aplicatia si scopul acesteia. Majoritatea descarcarilor platite sunt relativ scazute in privinta pretului.

Multi producatori proiecteaza aplicatii chiar ei, raspunzand astfel feedback-ului primit de la membrii publicului care utilizeaza dispozitivele acestora. App Store poate include, de asemenea, aplicatii de la alti dezvoltatori, producatorul revizuind aplicatiile pentru a confirma ca acestea sunt functionale, sigure si ruleaza asa cum trebuie.

Cei care se ocupa de magazinul de aplicatii pot evalua aplicatiile si pot face cereri cu privire la interzicerea accesului copiilor la anumite aplicatii care pot avea continut necorespunzator. Acestia pot, de asemenea, sa ajute la avertizarea utilizatorilor asupra continutului ofensator al anumitor aplicatii care ar putea sa-i deranjeze.

Aplicatiile sunt proiectate pentru a extinde functionalitatea dispozitivelor mobile. Acestea pot include lucruri precum planificatoare personale, jocuri, programe de antrenament si o mare varietate de alte tipuri de aplicatii.

Pentru a fi incluse intr-un magazin de aplicatii condus de un producator, aplicatiile trebuie, in general, sa fie codificate astfel incat sa fie conforme cu un standard specific. Multi producatori fac publice standardele si specificatiile lor astfel incat programatorii sa poata proiecta aplicatii pentru dispozitivele lor. Magazinele de aplicatii care ruleaza in mod privat ar putea sa nu aiba astfel de standarde stricte.

Utilizatorii pot accesa un magazin de aplicatii direct de pe dispozitivul mobil, unii producatori oferind o scurtatura prin intermediul careia acestia pot accesa direct magazinul. Odata ajunsi acolo, utilizatorii pot cauta aplicatiile dupa nume sau tip.

De multe ori, multe aplicatii care se afla in competitie servesc, mai mult sau mai putin, aceeasi functie, utilizatorii alegandu-le in functie de pret, design, reputatie sau stil. Atunci cand oamenii descarca de pe un magazin de aplicatii, acestia pot fi solicitati sa introduca un nume de utilizator si o parola, informatii ce sunt legate direct de informatiile financiare stocate de catre magazinul insusi sau li s-ar putea solicita un numar de card de credit.

Oamenii ar trebui sa fie atenti in privinta descarcarii, confirmand ca informatiile lor sunt stocate in siguranta si utilizate responsabil si ca acestia descarca aplicatiile pe care intentioneaza sa le descarce.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…