Cele mai bune aplicatii pentru investitori

0 Shares
0
0
0

Gestionarea banilor este o actiune absolut necesara pe care fiecare dintre noi ar trebui sa o invete si sa si-o insuseasca. Faptul de a cunoaste, in permanenta,  ce se intampla cu banii dvs. reprezinta si un mod de a va spori finantele.

Astazi, tehnologia va pune la dispozitie o varietate de aplicatii financiare prin care sa va intocmiti si sa va urmariti bugetul, sa va investiti banii dar si sa economisiti.

Ca si investitori incepatori, exista o serie de aplicatii accesibile atat de pe dispozitivele mobile cat si de pe calculator, prin care sa invatat pas cu pas cum sa incepeti sa va sporiti veniturile. Vom incepe cu un alt sfat pentru investitori si nu numai – daca vreti sa obtineti cel mai bun pret cand va inlocuiti ecranele de la telefon, intrati pe inlocuire display Xiaomi.

Top 4 aplicatii pentru investitorii aflati la inceput

Mint.com – este o aplicatie usor de folosit atunci cand sunteti la inceput de drum si doriti sa va familiarizati cu acest domeniu. Aplicatia este gratuita si se sincronizeaza intre toate dispozitivele pe care le folositi.

Cu ajutorul acesteia va puteti urmari si revizui tendintele lunare de a face cheltuieli. Puteti, de asemenea sa va intocmiti bugete pentru diverse categorii de cheltuieli. Pe baza acestora, aplicatia va stii sa va clasifice automat tranzactiile, ajutandu-va ulterior sa va stabiliti bugetul.

Mint.com nu face investitii in locul dvs. astfel ca atunci cand v-ati familiarizat cu modul de functionare al acesteia, s-ar putea sa doriti sa va investiti sumele castigate. In acest sens, sunteti pregatit sa treceti mai departe si sa cautati o aplicatie care sa va sprijine in acest demers.

Consilier Robo – se adreseaza acelor utilizatori care inca nu indraznesc sau nu cunosc suficient de bine cum sa investeasca banii. Aplicatia va face investitiile in locul utilizatorului.

Acesta, la randul lui, va trebui sa se inscrie in aplicatie si sa ofere cateva informatii necesare in procesul de investire. O parte din aceste informatii se refera la disponibilul cu care utilizatorii sunt dispusi sa inceapa si care le sunt obiectivele. In baza acestor informatii, Consilier Robo va investi pentru ei.

Betterment – mai mult o platforma, decat o aplicatie, ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si crea un portofoliu pentru o suma minima. Acest portofoliu este gestionat de catre platforma si ajuta investitorii sa se concetreze pe alocarea activelor.

Ca si aplicatia anterioara, Betterment poate face investitii in locul utilizatorilor, avand la baza informatii ca veniturile si obiectivele utilizatorilor. Scopul urmarit va fi acela de a va ajuta sa va maximizati veniturile si sa aveti riscuri cat mai mici. Modul prin care aplicatie reuseste sa faca acest lucru, este prin asa zisa Teorie moderna a portofoliului (MPT).

Acesta presupune investirea in diverse active, ceea ce ar duce la scaderea riscului si asigurarea rentabilitatii.

Acorns – este un serviciu web care are la baza aplicatii prin care va sunt oferite modalitati de economisire si investire in piata de valori. Aplicatia creaza un portofoliu de investitii pentru dvs, avand la baza informatiile pe care le asigurati atunci cand va inscrieti. Totusi, Acorns va ofera si posibilitatea de a alege alte portofolii existente in aplicatie.

Puteti incepe cu o suma minima, si veti putea investii doar in actiuni individuale. De asemenea, aveti la dispozitie si o scolarizare, pe care o puteti accesa ori de cate ori vreti sa va familiarizati cu termenii si practicile de investire.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…