Cele mai bune jocuri de Tower Defense pentru Android gratuite

0 Shares
0
0
0

Suna banal, dar daca vrei sa urci in randurile Epic Monster TD necesita o cantitate destul de mare de strategie. Va trebui sa ajustati raza turnurilor, sa decideti cu ce ocazii sa folositi abilitatile lor speciale si, de asemenea, sa va ganditi cu atentie la plasarea lor.

League of Legends Wild Rift

Teoretic este inca in beta, dar in Romania se poate juca usor si experienta propusa este mai mult decat completa. Aceasta este versiunea de buzunar a celebrului MOBA de la Riot Games. Uneori pare aproape mai bun decat cel pentru PC! Treptat vor aparea eroi si skin-uri exclusive.

Jocurile dureaza de la 15 la 30 de minute maxim, mecanica a fost adaptata pentru a aduce jocul la final inainte de o sesiune clasica pe PC. Pentru o experienta premium, cumpara accesorii telefoane cum ar fi castile.

Genshin Impact

Noul efort al autorilor Honkai Impact este un RPG de actiune minunat, atat in ​​gameplay, cat si in sectorul grafic. Are defecte pe care unii le vor considera insuportabile (limba engleza, intotdeauna online). Dupa aceste doua stanci drumul este in vale. Pentru un joc free-to-play este cu adevarat uimitor.

Cele mai bune jocuri de carti Android gratuite

Magazinul Play este plin de jocuri video dedicate celor mai cunoscute jocuri de carti. Aici, insa, ne vom concentra mai mult pe jocurile de carti de schimb.

Magic: The Gathering Arena

Pana cand il adaugam pe lista este in acces anticipat. In orice caz, este practic versiunea de buzunar a celebrului joc de carti de colectie Wizards of the Coast. Pentru moment, exista 15 pachete de deblocat, tutoriale AI pentru a afla elementele de baza, pvp si multe altele.

Legends of Runeterra

Riot Games, casa de software facuta celebra in intreaga lume pentru League of Legends, a creat si lansat si un joc de carti de colectie cu adevarat valabil pe mobil. Setarea sa este aceeasi ca in League of Legends si gasim multe personaje, vraji si abilitati celebre. O extindere a fost lansata si in august 2020.

GWENT: Jocul de carti The Witcher

Dupa debutul pentru dispozitivele iOS in octombrie anul trecut, GWENT: The Witcher Card Game face in sfarsit primii pasi si pe Play Store. Este un joc clasic de carti de colectie inspirat din mini-jocul cu acelasi nume din The Witcher. Foarte distractiv si rapid, dar inca caracterizat de o mecanica profunda.

Cele mai bune jocuri gratuite pentru platforme Android

De asemenea, vom imbogati aceasta sectiune cu cele mai bune jocuri apartinand acestui gen popular, care se preteaza si sa fie jucat pe dispozitive mobile.

Super Mario Run

Nu puteam sa nu deschidem aceasta sectiune cu primul joc mobil dedicat celebrului instalator Nintendo. Totusi, Super Mario Run nu este complet gratuit. Vei avea acces doar la primele patru niveluri si la unele provocari. Pentru a continua, va trebui sa profitati de singura achizitie in aplicatie prezenta.

Sonic the Hedgehog Classic

Spre deosebire de jocul Super Mario, Sonic the Hedgehog Classic este un clasic in sensul literal al termenului, deoarece repropune primul capitol al celebrului platformer SEGA in intregime. Vezi si celelalte Sonics de la SEGA, exista ceva pentru toata lumea.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…