Cum arata o geanta de dama perfecta?

0 Shares
0
0
0

Geanta de dama este fara doar si poate cel mai indragit accesoriu de catre femei, datorita utilitatii pe care o are aceasta. In cele ce urmeaza in acest articol, vom vedea care sunt detaliile de care tin cont femeile care trec pragul magazinelor, pentru a-si cumpara o geanta de dama.

Pentru doamnele si domnisoarele care se afla in cautarea unei genti de dama care sa fie cat mai versatila, cu siguranta cea mai indicata solutie o reprezinta o geanta de dimensiuni medii, prevazuta cu manere scurte. O asemenea geanta este si eleganta dar si practica in acelasi timp.

Pentru femeile care isi doresc un look impecabil, trebuie sa stie ca geanta este un accesoriu care se poarta mereu pe brat sau in mana, pentru ca ofera starea si succesul imaginii acestora.

O geanta de dama trebuie sa fie convenabila, dar in acelasi timp trebuie sa fie si practica, si trebuie sa se potriveasca perfect cu tinuta aleasa. Deci, fiecare femeie trebuie sa isi indrepte atentia spre o geanta care sa se potriveasca de minune cu stilul sau.

Deasemenea, o geanta de dama este important sa fie cat mai simpla, dar in acelasi timp si eleganta, astfel ca nu trebuie sa fie prevazuta cu fel si fel de detalii decorative inutile. O geanta care are manere scurte si dimensiuni potrivite poate fi geanta ideala pentru orice femeie.

Culoarea gentii trebuie sa fie in armonie cu culorile articolelor de vestimentatie purtate. Cel mai indicat ar fi ca doamnele si domnisoarele sa isi indrepte atentia spre genti de dama in nuante multicolor.

Pentru sezonul cald, sunt de preferat gentile de dama care au culori precum bej, gri deschis sau chiar si alb, in timp ce pentru sezonul rece de preferat sunt gentile de culoare neagra, maro sau chiar gri inchis.

Se spune ca o geanta de dama nu este necesar sa fie prevazuta cu foarte multe elemente decorative pentru a atrage atentia. De cele mai multe ori, mai apreciata este o geanta si mai mult iese in evidenta daca este simpla si daca se potriveste tinutei din acel moment.

Dimensiunile gentii conteaza deasemenea foarte mult. De exemplu, pentru femeile care poarta geanga la nivelul soldurilor, important este ca aceasta sase potriveasca perfect cu volumul corpului. Pentru femeile care au o statura miniona ar fi indicate gentile de mana de dimensiuni mici, in timp ce pentru femeile care au nevoie de o geanta spatioasa, un rucsac reprezinta cea mai buna solutie.

Apoi, atunci cand vine vorba despre alegerea unui astfel de accesoriu, trebuie precizat ca un rol foarte important il are si materialul din care este confectionata geanta. Cele mai reusite modele de genti de dama sunt fara doar si poate cele confectionate din piele naturala, urmate de cele realizate din piele ecologica.

Asadar, in mare parte acestea sunt detaliile de care se tine cont atunci cand se alege o geanta de dama, iar femeile care isi doresc o geanta de dama perfecta, trebuie sa tina cont de toate aceste detalii.

0 Shares
You May Also Like