V-ati cumparat un nou Samsung si va este teama ca temperaturile ridicate il vor deteriora? Puteti opta pentru huse Samsung si va veti proteja astfel dispozitivul de razele soarelui.
Vara poate sa fie un dusman pentru dispozitivele mobile si temperaturile ridicate vor afecta bateria iar razele de soare vor afecta ecranul si displayul, insa asta nu e tot.
Pe timp de vara aparatele electronice sunt amenintate si de praf, de apa si de nisip si de aceea mai jos va invatam cum sa va protejati telefoanele, MP3-urile sau laptopurile pe timp de vara pentru ca acestea sa aiba o durata mai mare de viata.
Feriti telefonul de apa! Mergeti la mare, la strand sau la psicina. Este evident ca telefonul e un accesoriu de care nu va veti desparti insa nu realizati ca in momentul in care il scapati din greseala in apa puteti sa ramaneti fara el.
Pentru a il proteja noi va recomandam sa cumparati o husa speciala. Veti gasi modele pentru protectii de telefoane pe site-urile de specialitate si in plus daca aveti o husa impermeabila veti putea sa intrati cu telefonul in apa.
Razele de soare va afecteaza displayul. Atat pentru telefoanele mobile cat si pentru alte dispozitive care au display razele directe de soare sunt destul de periculoase. E indicat sa tineti dispozitvele electronice la umbra in momentul in care sunteti pe plaja, la picnic sau la iarba verde.
Husele normale din materiale textile le protejeaza si de razele UV care pot sa decoloreze ecranul.Nu lasati telefonul or laptopul in masina vara in interiorul masinii temperaturile sunt ridicate in timpul zilei in special daca soarele bate direct pe masina. Caldura in exces poate sa consume bateria. Nu conteaza daca aparatul e protejat de husa. Luati telefonul ori tableta unde mergeti.
Nu lasati telefonul mobil pe aparatele electrice sau elctronice care functioneaza pentru ca toata caldura pe care o degaja va poate lasa fara baterie tocmai atunci cand aveti cel mai mult nevoie de telefon. In cazul in care telefonul se supraincalzeste va recomandam sa il lasati sa se raceasca treptat si sa nu il puneti direct la rece.
Atentie la socuri de temperatura. In camera e racoare si afara temperaturile trec de mai mult de 30 de grade. E recomandat sa nu supuneti telefonul ori laptopul la socuri termice. In cazul in care veniti de afara nu intrati cu ele in camere in care sunt grade pe minus.
Nu tineti mobilul in buzunar. Vara in general purtam bermude, pantaloni scurti si rochite si multe telefoane sunt tinute in buzunar. Este gresit pentru ca in acest mod aparatele sunt supuse socurilor.
Sunt multe cazuri in care persoanele care tin telefoanele in buzunarul din fata distrug telefoanele pentru ca ele se sparg fiind lovite de barele pentru accesul la metrou.
Atentie la nisip ori la praf. Cand mergeti la mare sigur luati si telefonul pe plaja. Daca acesta nu e protejat de husa se va strica din cauza nispului. Cumparati o husa si tineti telefoanele in geanta. Fiti atenti la praf si la alte impuritati. Acest lucru e valabil pentru orice aparat electronic.