Cum sa pui un videobar in casa?

0 Shares
0
0
0

Desigur, cu totii cunoastem Bose prin produsele sale audio. Cu toate acestea, cu BOSE videobar VB1, ramura profesionala a companiei a anuntat un produs de videoconferinta la editia de anul trecut.

Pe perete sau pe mobila

Cand deschideti cutia care contine Bose Videobar VB1, vedeti imediat ca este foarte completa. In afara de VB1 in sine, vedem o telecomanda si materialele necesare pentru a-l agata sau a-l aseza pe podea. Suportul pentru a-l plasa pe o piesa de mobilier este deosebit de remarcabil. Este un specimen foarte robust, care ofera o baza foarte solida.

Apropo, insurubati VB1 cu ajutorul suruburilor furnizate, chiar daca acest lucru nu este strict necesar. In caz contrar, va exista un mic joc la conectare. Acest lucru poate duce la o vibratie, pe care o puteti auzi si in fluxul audio al dispozitivului.

In plus, este bine sa montati dispozitivele in conformitate cu instructiunile, desigur, dar asta nu este important.Pe perete sau pe o piesa de mobilier

Multe conexiuni

Conectorul Euroblock cu 2 intrari asigura imediat legatura cu intrarea CTRL de pe Bose Videobar VB1. Acest conector apartine acestei intrari. In lumea AV, aceasta este o conexiune foarte comuna. Daca sunteti obisnuit cu lumea IT, probabil ca veti observa imediat ca aceasta intrare este speciala.

Prin intermediul acestei intrari, va puteti asigura ca VB1 este intotdeauna pe mute. Ganditi-va la o conexiune cu sistemul de alarma. De indata ce alarma se declanseaza, VB1 trece in modul silentios.

Aceasta pentru a asigura siguranta in interiorul cladirilor. VB1 este un difuzor destul de puternic, astfel incat ati putea rata cu usurinta o alarma. Cu aceasta conexiune, acest lucru nu mai este o problema. In afara de conectorul Euroblock, vedem destul de multe conexiuni pe partea din spate a Videobar VB1.

De la stanga la dreapta, exista o conexiune de retea, o sursa de alimentare, o intrare audio analogica, intrarea CTRL mentionata anterior, o conexiune Type-C si, in extrema dreapta, o conexiune HDMI (HDMI out, 1.4b si 2.1).

Performanta remarcabila

Acum ca am rezolvat problemele de pornire, nu putem sa nu spunem ca Bose Videobar VB1 este un produs cu performante excelente. Sunetul de la difuzoarele incorporate este de un nivel ridicat pentru un produs din aceasta categorie.

Desigur, acest lucru este de asteptat de la o companie ca Bose, cu istoria sa. Senzorul 4K, in combinatie cu obiectivul bun, asigura, de asemenea, imagini foarte clare. Cu un unghi de vizualizare orizontal de 115 grade, veti obtine, de asemenea, o imagine suficienta a incaperilor pentru care este destinat VB1.

Incadrarea automata incorporata functioneaza, de asemenea, bine. Oricum, este bine ca puteti activa si dezactiva cu usurinta acest lucru, fara a fi nevoie sa accesati software-ul de configurare a muncii. In ceea ce priveste setarile si managementul, putem fi, de asemenea, doar pozitivi.

Software-ul Bose Work Configuration va ofera o multime de optiuni pentru a regla performanta in functie de cerintele exacte. Interfata este placuta si clara, iar Bose Work Management va permite sa gestionati in mod centralizat toate VB1-urile din organizatii. Daca preferati sa nu folositi telecomanda fizica, aplicatia Bose Work pentru smartphone (sau Chromebook) este un accesoriu placut.

 

0 Shares
You May Also Like