Dimensiunile rafurilor de depozitare

0 Shares
0
0
0

Orice ati alege tineti cont in primul rand ca un sistem de rafturi nu va fi doar util pentru a depozita mai multe obiecte dar sunt si elemente pentru decor care va aduc si un plus de valoare in incapere si de aceea va trebui sa luati cea mai buna decizie.

Pentru a alege foarte bine dimensiunile pentru rafturi va trebui sa va stabiliti mai intai nevoile, rolul pe care un raft il va avea si zona in care acesta va fi pus.

De asemenea, va trebui sa va ganditi ce anume veti aseza pe ele si de ce spatiu pentru depozitare aveti nevoie.

Tot la fel de important e si spatiul care a ramas disponibil in camera in care se vom amplasa. Indicat e sa masurati locul respectiv inainte de a alege raftul pentru a va asigura ca nu alegeti un raft mare care nu incape in camera.

In functie de spatiul disponibil care se afla in camera si de cat de mari sunt nevoile veti alege dimensiunile rafturilor pentru depozitare.

Ceea ce e frmos la rafturile pentru depozitare e ca va puteti juca si cu dimensiunile si puteti sa optati sa cumparati mai multe rafturi cu dimensiuni diferite pe care sa le puneti in anumite zone din camera si va fi astfel mai mult loc de depozitare.

Rafturile mari sunt in general cele pentru camari sau garaje in care aveti nevoie de foarte mult spatiu de depozitare pentru camera de zi.

Un raft de depozitare mare pentru camera de zi sunt utilzate des ca si bibliotecile deoarece au avantajul sa fie practice, spatioase si minimaliste. In cazul in care mult ani in urma si bibliotecitle erau masive si voluminoase, ele sunt mai simple in prezent dar se mentine calitatea materialelor.

Rafturile mici sunt in general folosite in camere, in living sau in baie, pentru a se depozita obiectele pentru decor, ramele foto, revistele, sau florile. De asemenea in cazul in care nu aveti si un volum mare de carti raftul de perete cu dimensiuni mici se reocmanda pentru carti.

Forma pe care o au rafturile se va alege in functie de preferintele personale, de stilul camerei in care vor fi puse dar si de rolul pe care il au. Cele mai normale forme sunt cele dreptunghiulare si cele patrate si sunt des intalnite pentru rafturile metalice pentru camera ori rafturile pentru carti.

Dar din fericire piata e larga si puteti sa gasiti rafturi pentru depozitare in multe forme. De la oval la rotund si pana la forme atipice puteti sa gasiti designuri bisnuite.

Dar indiferent de forma pe care o alegeti va trebui sa va ganditi la modalitatea in care vor fi prinse si in cazul in care vor fi suspendate, rafuri indepenente si rafturi de perete.

Rafturle suspendate au un avantaj ca pot sa fie montate pe orice perete din camera si optimizati astfel si spatiul. Puteti sa montati un raft suspendat pe fotoliu, pe comanda si astfel veti avea la dispozitie mai mult spatiu petru a depozita. Rafturile de perete sunt independente dar in general acopera un perete.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…