Indicatii si contraindicatii in acupunctura

0 Shares
0
0
0

Sunt lucruri de care pacientii trebuie sa fie constienti inainte, in timpul si dupa interventia chirurgicala. Acelasi lucru este valabil si pentru cei care au urmat acupunctura pentru ca, in scopul sporirii valorii tratamentului, exista  unele indicatii si contraindicatii de care pacientii trebuie sa tina cont.

In primul rand, nu ar trebui sa mancati foarte mult, inainte sau dupa tratament.

Ar trebui, de asemenea, sa evitati activitatile sexuale sau consumul de bauturi alcoolice cu 6 ore inainte si dupa tratament.

Avand in vedere ca sesiunea de acupunctura va dura de la 45 minute pana la 2 ore, in functie de cat de des trebuie sa mergeti la clinica, ar trebui sa va fixati programul astfel incat sa aveti timp sa va odihniti.

Probabil ati consultat un medic inainte de vizita la acupuncturist. Daca exista orice fel de medicamente pe baza de prescriptie medicala, nu uitati sa le luati.

Nu veti simti nici o imbunatatire dupa doar una sau doua vizite la acupuncturist. Ar trebui sa notati acest lucru, astfel incat, la urmatoarea vizita la acupuncturist, sa ii spuneti acestuia cum v-ati simtit in timpul sesiunii precedente. Un astfel de feedback va permite specialistului sa stie ce trebuie modificat pe viitor, pentru a va ajuta in problema dvs.

Terapeutul v-ar putea prescrie unele plante, ca parte a tratamentului. Din moment ce nu stiti daca, luandu-le in asociere cu medicatia pe care deja o urmati, vor aparea efecte secundare, ar trebui sa consultati mai intai medicul si sa vedeti daca este sigur sa le consumati pe ambele.

Femeile gravide sunt, de asemenea, sfatuite sa nu urmeze tratamentul cu acupunctura. Cu toate acestea, ele il pot urma odata se naste copilul.

Buna desfasurare a tratamentului cu acupunctura va depinde, de asemenea, si de specialist. Trebuie sa tineti cont de anii de experienta si de indemanare ai acestuia, astfel incat sa fie in masura sa puna un diagnostic corect, sa gaseasca acupunctele in organism, unghiul la care vor fi introduse acele dar si tehnicile pe care le cunoaste, avand in vedere ca exista diferite tipuri de acupunctura .

Acest lucru ne face sa ne intrebam cum sa gasim un acupuncturist abil. Pentru ca acest lucru sa functioneze, trebuie sa ne intrebam medicul daca ne poate recomanda pe cineva. N-ar strica sa facem, de asemenea, unele cercetari on-line. La urma urmei, exista aproximativ 3.000 de acupuncturisti in toata tara, asa ca nu va fi atat de greu sa gasim unul.

Inainte de a avea o sesiune, vorbiti cu acupuncturistul, pentru a stii prerogativelor acestuia. Acest lucru va va oferi  posibilitatea de a afla taxa pe care o percepe, avand in vedere ca aceasta poate fi de la 45 dolari la mai mult de 100 de dolari pe sesiune.

Puteți cere, cel mai probabil, numele si numarul de contact al unui client precedent, astfel incat sa puteti intreba aceasta persoana cum a mers totul. Amintiti-va ca, in cazul in care nu functioneaza pentru dvs, nu va fie frica sa cautati pe cineva care poate face o treaba mai buna.

Cel mai important lucru pe care trebuie sa il faceti in timpul sesiunii este sa va relaxati. Daca simtiti o mancarime sau altceva, spuneti-i acupuncturistului. Acelasi lucru este valabil daca sunteti nervos sau experimentati o senzatie de arsura, pentru ca specialistul sa va scoata acele.

Acum, ca stiti indicatiile si contraindicatiile in acupunctura, ar trebui sa va intrebati daca aceasta forma de tratament este potrivita pentru dvs. Daca medicatia convenționala nu functioneaza, nu ar strica sa vedeti cum pot evolua lucrurile.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…