Echipament de fitness: de ce sa alegi o bicicleta de fitness?

0 Shares
0
0
0

Pregateste-te sa te depasesti si sa faci fata provocarilor captivante cu o bicicleta fitness Progressive XF1000. Mai sportiva decat o bicicleta clasica de exercitiu, acest aparat de home fitness mareste posibilitatile de antrenament. Si iti ofera senzatii apropiate de cele ale mersului pe bicicleta de afara.

Bicicleta de interior, ce este?

Denumita uneori si bicicleta de spinning, ciclismul a devenit esential datorita aparitiei metodei de antrenament RPM (Raw Power in Motion). Insotite de muzica ritmata, aceste sesiuni de mare intensitate se desfasoara in interior cu antrenor, sub forma de lectii de grup. Sau pe video acasa cu o solutie de coaching conectata.

Care este diferenta cu alte biciclete home fitness?

Bicicleta de fitness este un dispozitiv ergonomic simplu si rezistent care iti permite sa te apropii cat mai mult de pozitia bicicletei de drum. Este dotata cu multe optiuni pentru a varia exercitiile si a-ti oferi senzatii maxime.

Bicicleta de interior are diferite niveluri de rezistenta; cu franarea mai mult sau mai putin puternica a rotii de inertie pentru a oferi varietate in efort. Acest sistem poate fi magnetic sau electromagnetic, uneori chiar motorizat. Ofera multe niveluri de dificultate si programe accesibile.

3 motive bune pentru a prefera bicicleta de interior

Bicicleta de interior este pentru tine daca:

  • Vrei sa incepi acasa un antrenament cardio-training stimulativ: slabire, curs cardio, cresterea muschilor… Oricare ar fi scopul tau, exista un program pentru tine!
  • Practici ciclismul in aer liber si ai dori, de asemenea, sa te poti antrena in interior, fara a compromite placerea. Iarna sau in zilele cu vreme rea, vei aprecia aceasta alternativa confortabila la iesirile tale pe ploaie!
  • Cauti o modalitate eficienta de a te antrena inainte de cursa. Cu o bicicleta de interior conectata, ai acces la mii de ore de antrenament pe o varietate de trasee. Optiunile de urmarire iti permit sa iti vezi progresul in timp real.

Cum sa-ti alegi bicicleta de interior?

Intuitiva, distractiva si versatila, bicicleta de fitness se bucura de un succes din ce in ce mai mare in randul pasionatilor de fitness la domiciliu. Oferta de pe piata este foarte bogata si poti alege intre multe modele pentru a-ti amenaja sala de sport acasa. Acorda o atentie deosebita greutatii volantului si numarului de ajustari disponibile. Acest lucru va optimiza posibilitatile de antrenament.

Pentru sesiuni si mai captivante, opteaza pentru un model inclinat si conectat, precum o bicicleta fitness XF1000. Aceasta a fost proiectata pentru a ajuta la recuperare. Saua cu suport pentru spate si volanta de greutate redusa sunt perfecte pentru a face sport in siguranta. De asemenea, iti ofera 8 niveluri de antrenament pentru a te antrena exact cum vrei!

De ce sa alegi o bicicleta de interior?

Bicicleta de fitness este aparatul de home fitness care ofera senzatiile cele mai apropiate de cele ale unei biciclete de sosea. Va ofera mai multe optiuni pentru setarile de intensitate si exercitii. Cu bicicleta, poti practica o activitate stimulativa de cardio-training, pe muzica sau poti fi insotit de un antrenor virtual cu un dispozitiv premium conectat.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…