Locul preferat de vacanță îți dezvăluie personalitatea

0 Shares
0
0
0

Care este locul tău preferat pentru vacanță? Preferi valurile mării sau aerul tare de munte? Sunetul pescărușilor sau liniștea munților? O minunată vacanță relaxată și distractivă pe plajă sau o oază de liniște și pace la o cabană în vârf de munte? Alegerile pot diferi pentru fiecare om, însă cercetările ne arată că anumite caracteristici ale călătorului îl determină să aleagă între plajă sau munte. Au fost ilustrate trăsăturile celor două categorii pentru a putea observa logica din spatele alegerii și instinctele care te poartă exact acolo unde îți este locul. Nu mă crezi?

Citește mai jos și decide dacă și ție ți se potrivesc descrierile făcute.

Prima etapă este să alegi între plajă și munți. Fiecare trăsătură ce urmează a fost atent concepută pentru a defini caracteristicile călătorului din tine.

Extrovertit VS Introvertit

Un studiu efectuat la Universitatea din Virginia a arătat că a fi extrovertit sau introvertit are legătură cu alegerea destinației de vacanță. Bazându-se pe un total de 613.000 de sondaje de personalitate, rapoartele sugerează că extrovertiții sunt oamenii care iubesc marea și distracțiile de pe plajă, care sunt mai dornici să petreacă până in zori și să cunoască oameni noi. Pe de altă parte, introvertiții sunt oamenii care iubesc muntele preferă liniștea și peisajele de poveste și se bucură de tot ceea ce le oferă natura și împrejurimile naturale unde pot fi doar ei înșiși.

Dacă te încadrezi în a doua categorie, atunci trebuie să vii la Brașov și te vei îndrăgosti de peisajele montane de vis. Fie că alegi să vii iarna la schi sau vara la plimbare, ai nevoie și de o cazare unde să înnoptezi, iar cea mai bună variantă o găsești pe brasovsweetretreat.com.

Energici VS Calmi

Având în vedere că viața pe plajă este plină de aventuri și distracție, oamenii de pe plajă sunt, în general, activi și extrem de energici în viața lor de zi cu zi. În timp ce oamenii care iubesc vacanțele la munte, sunt mai echilibrați, mai calmi și le place să se relaxeze în locuri retrase precum munții, având natura în jurul lor. Aceștia din urmă cântăresc fiecare decizie cu atenție și se ocupă de câte un lucru o dată.

Dependenți de medii de socializare VS Dependenți de autocunoaștere

În ceea ce privește lumea virtuală, se observă că o persoană care iubește marea este prezentă mereu pe rețelele sociale. Făcând selfi-uri nonstop, împărtășindu-le pe toate platformele, răspunzând la fiecare comentariu și bucurându-se de fiecare like, toate acestea se pare că definesc o persoană care ar alege marea pentru următoarea vacanță. Dimpotrivă, unui om care iubește muntele, nici nu îi pasă că nu are semnal acolo unde este pentru a putea fi prezent pe social media. Aceste persoane, odată ajunse pe munte vor să se conecteze cât mai mult cu natura și să se deconectează de la agitația oamenilor din orașe.

Povestitori  VS Ascultători

A purta o conversație cu oricine, oriunde și oricând este un lucru excelent pentru o persoană care iubește vacanțele la mare. Fie că este la plajă, în oraș, într-un club, în ​​cinema sau într-un restaurant, ei pot vorbi ore în șir. La celălalt capăt, dacă un om de munte se înțelege cu tine, atunci ai un prieten pe viață care poate fi un mare ascultător. Oamenilor de la munte le place să vorbească mai puțin și să observe mai mult, ceea ce se reflectă în alegerea lor atunci când vine vorba de vacanța la munte sau la mare.

Indiferent care este locația ta preferat pentru vacanță și indiferent de felul tău de a fi, încearcă măcar o dată și cealaltă variantă. Cine știe, poate descoperi o nouă latură a personalității tale.

0 Shares
You May Also Like

TurismVacanta la Dubai

Cei mai multi dintre romanii care isi doresc sa aiba parte de un concediu in strainatate, cauta cele…