Salus Controls – soluții inteligente pentru casa ta

0 Shares
0
0
0

Salus Controls proiectează în mod regulat produse avansate din punct de vedere tehnologic. De această dată au prezentat pe piață un termostat ultra-subțire de designer, conceput special pentru a fi utilizat cu centrale termice și în două versiuni: cablat 230V-WQ610 (termostat conectat direct la centrala termică); fără fir – WQ610RF (dispozitive asociate din fabrică, receptor pentru conectarea la centrala termică).

Modelul wireless include o baterie litiu-ion. Când nivelul bateriei scade sub 10%, controlerul va afișa un mesaj că nivelul bateriei este prea scăzut. Este important de știut că încărcarea nu interferează cu funcționarea normală a termostatului.

Controlul cu noul produs se poate face în două moduri: tradițional: activarea sursei de căldură prin închiderea circuitului într-un dispozitiv de încălzire, echipat cu o intrare pentru pornirea și oprirea termostatului on-off și  modularea ieșirii centralei termice prin comunicație OpenTherm (OT + 4.0).

Caracteristicile noului model de thermostat Salus Controls

Salus Controls este utilizat pentru controlul dispozitivelor de încălzire. Este proiectat pentru a menține condițiile termice în incintă în funcție de programul de funcționare sau de temperatura stabilită de utilizator. 

De asemenea, oferă posibilitatea de a modifica temporar parametrii, cu alte cuvinte, de a regla temperatura până la următoarea modificare a programului, ceea ce este util în situații care modifică ritmul tipic al zilei de gospodărie, de exemplu, o revenire mai devreme de la serviciu, o petrecere care durează până seara etc.

Datorită algoritmului încorporat pentru controlul ITLC, dispozitivul îți permite să obții și să menții cu ușurință temperatura setată. ITLC (Internal Temperature Load Compensation) este un algoritm tehnologic avansat de întreținere a temperaturii, care modulează timpul de deschidere și închidere a actuatorului, oferind astfel un control mai bun asupra sistemului de încălzire.

Temperatura specificată este atinsă în timpul stabilit și chiar pentru un anumit timp. De exemplu, 22 de grade C la 19:00, 20 de grade C la 23:00. Acest tip de regulament asigură o eficiență economică de funcționare a sistemului de reducere a congestiei, adică răcire sau supraîncălzire a locuinței sau spațiului.

ITLC este potrivit pentru controlul oricărui tip de încălzire (pardoseală, radiator, electric), cu cea mai mare eficiență, obținută împreună cu pompa de căldură sau centrala termică. OpenTherm este un protocol de comunicație în sistemele centralei termice, utilizate pentru comunicarea bidirecțională între centrală și controler.

De ce este Salus Controls soluția ideală pentru hotelieri și locuințe rezidențiale?

Pe lângă soluțiile tehnologice inovatoare termostatele Salus Controls au un afișaj mare cu iluminare din spate, cu pictograme clare. Utilizarea termostatului nu va fi dificilă pentru utilizator, indiferent de nivelul cunoștințelor sale tehnice, deoarece are setări ușoare și intuitive. Noul produs Salus Controls va fi ideal nu numai pentru uz personal. Soluțiile utilizate în WQ610 și WQ610RF vor îmbunătăți semnificativ gestionarea caselor de vacanță, a camerelor de hotel sau a spațiilor de închiriere.

Există două caracteristici simple, dar importante

Opțiunea de control al intervalului de temperatură îți va permite să programezi temperaturile maxime și minime stabilite de tine. Acest lucru va elimina setările care sunt prea mari sau prea mici, ceea ce poate duce la creșterea sarcinilor sau la deteriorarea instalației, deosebit de important pentru instalațiile de încălzire prin pardoseală. 

La rândul său, protecția PIN în modul de service va împiedica pe oricine să modifice setările dacă nu dorești. Toate acestea vor oferi proprietarilor de case un control mai mare asupra consumului de energie și îi vor împiedica să genereze costuri nedorite.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…