Sfaturi pentru o campanie de optimizare SEO reusita

0 Shares
0
0
0

Sunt numeroase chestiuni de discutat aici, cum ar fi optimizarea imaginii in dimensiune si greutate, astfel incat acestea sa nu interfereze cu viteza de incarcare sau, de asemenea, utilizarea de instrumente pentru incarcarea continutului se realizeaza rapid cu plugin-uri cache pentru a reduce timpul incarcati si economisiti consumul de resurse, oferind utilizatorilor o copie statica a paginii generate anterior.

Sau un plugin de minificare Javascript, CSS sau HTML, cum ar fi Fast Velocity Minify. Aveti grija cu acest plugin, deoarece atunci cand comprimati fisierele pe care le puteti dezarhiva, trebuie sa fiti atenti sa dezactivati optiunile necesare pentru ca vizualizarea corecta a paginii sa nu fie afectata.

In mentinerea SEO in Google pentru continutul blogului, ne putem concentra pe imbunatatirea legaturilor interne, publicand periodic, exista oportunitati de a crea linkuri interne in mod continuu. Cu ajutorul Google Analytics putem identifica acele articole din blog cu o mai buna pozitionare si le putem conecta cu cei care doresc sa se promoveze pentru a obtine o sursa de trafic pentru ei.

Un alt factor care va va ajuta sa imbunatatiti SEO in Google este actualizarea acelor elemente care necesita o rulare pentru a termina incarcarea. Adaugarea unui text nou, modificarea datei publicarii sau introducerea infografiilor, a GIF sau a videoclipurilor va face ca aceste continuturi sa fie mai valoroase.

Odata cu introducerea acestora si a altor aspecte, cum ar fi un tabel de cuprins, la inceputul fiecarui articol sau pentru a imbunatati aspectul, va fi capabil de a imbunatati experienta utilizatorului si perceptia asupra paginii, astfel incat timpul petrecut pe site va fi mai mare.

Prin faptul ca avem un continut bun, suntem in mod natural legati de terti. Acest lucru creste, de asemenea, timpul petrecut pe web, deoarece articolele care au o componenta vizuala mai buna tind sa aiba mai multa priza la public si oamenii stau mai mult, un factor care contribuie la imbunatatirea SEO-ului in Google. Daca ai nevoie de cele mai utile instrumente poti intra pe https://seoaccounts.net/.

In acest pas de intretinere SEO in Google ar trebui sa includa, de asemenea, identificarea de link-uri rupte. Monitorizarea in acest aspect nu trebuie lasata abandonata, deoarece Google considera negativ legaturile intrerupte. Odata detectat cu instrumente cum ar fi Screaming Frog sau WordPress plugin Broken Link Status Checker, ar trebui facute 301 redirectionari pentru a repara legaturile intrerupte sau pentru a aduce trafic catre site-ul de interes.

Atentia dvs. nu trebuie sa se limiteze la legaturi intrerupte, imaginile unei pagini web pot fi, de asemenea, rupte, deci este necesar sa nu le neglijezi.

Dupa cum vedem, sarcinile de intretinere sunt necesare atunci cand aveti deja o strategie SEO in Google si exista lucruri care trebuie revizuite odata implementate sau altele care au o activitate constanta, cum ar fi realizarea legaturilor de calitate, care este o sarcina necesara pentru a obtine cresterea autoritatii de domeniu care influenteaza astfel pozitionarea.

Una dintre recomandarile specialistilor este ca de fiecare data sa gasiti cele mai bune metode SEO prin care sa faceti ca site-ul sa se indexeze.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…