Tu ai un telefon Nokia?

0 Shares
0
0
0

 

Chiar daca in prezent nu mai sunt la mare cautare, telefoanele Nokia au fost cele mai apreciate pe la inceputul anilor 2000.

De fapt, daca stam sa ne gandim mai bine, cam 9 din 10 oameni au ales in acele vremuri sa isi cumpere un telefon Nokia pentru ca atunci erau cele mai performante dar si cele mai frumoase.

Ei bine, chiar daca telefoanele Nokia au avut un succes incredibil acum un deceniu si jumatate, odata cu trecerea timpului a trecut si succesul telefoanelor produse de catre brandul finlandez iar acum sunt la mare cautare telefoanele produse de catre cei de la Samsung sau cele produse de catre Apple.

Ei bine, chiar si asa, telefoanele Nokia  inca se vand, si la fel ca oricare alte telefoane, unele sunt mai cu reusite in timp ce altele sunt mai putin reusite.

In cazul in care ai achizitionat un telefon Nokia, iar acesta incepe sa intampine probleme in buna lui functionare, cu siguranta trebuie sa apelezi la un service gsm in cadrul caruia se efectueaza reparatii Nokia.

Expertii care lucreaza in cadrul unui service gsm pot sa efectueze absolut orice reparatie hardware care a putut aparea datorita faptului ca telefonul a intrat in contact cu apa sau cu alte lichide, sau datorita unor socuri mecanice suferite de catre acesta.

Cu siguranta cei de la service iti pot oferi reparatia carcasei dispozitivului sau inlocuirea acesteia in momentul in care ea este sparta, sau daca tastatura nu mai functioneaza sau butoanele sunt rupte sau nu se mai vede scrisul de pe taste.

Profesionistii de la un astfel de service, pot de asemenea sa intervina pe placa de baza a unui telefon, sau pot sa repare conectorul USB in momentul in care acesta s-a defectat si telefonul nu se mai poate incarca. De asemenea tot la un astfel de service gsm se pot inlocui componente precum: difuzor, casca, microfon, senzor proximitate.

Chiar si in cazul in care touchscreen-ul telefonului tau nu mai functioneaza, trebuie sa apelezi tot la un astfel de service gsm pentru inlocuirea componentei.

Ei bine, daca acestea au fost problemele de hardware cu care se confrunta in fiecare zi expertii de la service, in continuare iti voi enumera si cateva probleme de software care sunt intalnite in fiecare zi intr-un service gsm.

O problema de acest gen este aceea cand s-a dorit efectuarea unui update de software iar procesul nu a reusit. In acest caz cu siguranta este nevoie de o rescriere software.

De asemenea tot de o rescriere software este nevoie si in cazul in care sistemul de operare al telefonului functioneaza greu, si tot la service se face rescrierea.

Sunt si cazuri in care clientii apeleaza la un service gsm datorita faptului ca telefonul se blocheaza in momentul in care ruleaza o aplicatie.

De asemenea sunt si clienti care isi duc telefonul in service pentru ca dispozitivul se inchide singur sau se restarteaza.

Dupa cum se poate vedea, expertii de la un service gsm se confrunta zilnic cu tot felul de probleme, iar in cazul in care telefonul tau nu functioneaza la parametrii optimi nu trebuie sa stai pe ganduri, ci mai degraba trebuie sa apelezi cu incredere la un service profesionist.

0 Shares
You May Also Like