Beneficiile unei pile electrice pentru curatarea perfecta a unghiilor cu gel

0 Shares
0
0
0

Dupa ce ati ales burghiul electric preferat pentru taierea unghiilor, cel mai important lucru de care trebuie sa aveti in vedere este ca doriti sa fiti cat mai curat si sigur in timp ce o utilizati. Acest lucru se datoreaza faptului ca lipsa igienei poate duce la situatii foarte periculoase.

Asigurati-va ca va curatati igienic bitii

Probabil ca pare o durere sa va curatati in mod regulat burghiele, dar credeti-ma, igiena instrumentelor curate este un obicei grozav de practicat atunci cand invatati cum sa folositi o pila pentru unghii. Asigurati-va ca va dezinfectati biurile de unghii inainte si dupa utilizare, de fiecare data cand le utilizati.

Folositi o periuta de dinti pentru a elimina resturile si murdaria incorporate

Indepartati murdaria pilei cu o perie mica – o periuta de dinti este o alegere excelenta in acest tip de situatie! Apoi, veti dori sa clatiti piesele cu apa si sapun.

Asigurati-va ca ati uscat toate partile!

Asigurati-va ca ati uscat si dezinfectat fiecare parte inainte de utilizare. Ar trebui sa fie complet uscate inainte de a fi repuse. Incercati sa puneti toate partile pile in propriul container separat, astfel incat sa nu atinga alte obiecte murdare si pentru a sti intotdeauna unde sunt.

Tehnici utile de siguranta in modul de utilizare in siguranta a pilei electrice pentru unghii

Iata cateva tehnici utile in modul de utilizare a pilei de unghii, care va pot invata cu adevarat cum sa utilizati in siguranta o pila electrica pentru unghii electrice si cum sa va stapaniti elementele de baza ale burghiului electric.

Urmatoarele sfaturi sunt masuri de siguranta vitale de baza invatate de-a lungul anilor pe care le puteti urma pentru a utiliza pila cu succes si fara risc de ranire.

Pila electrica de unghii Marathon, M3 Champion, 35000 RPM asigura o curatare rapida si perfecta.

Dupa ce ati obtinut un timp de antrenament cu pila pentru unghii, o veti folosi ca un profesionist in cel mai scurt timp! Daca sunteti gata sa incepeti, iata cateva sfaturi grozave pe care veti dori sa le cunoasteti:

  1. Folositi o viteza lenta pentru cuticula. Cuticulele tale sunt extrem de subtiri si sensibile, iar cea mai mica ruptura sau rupere te poate trimite intr-o lume a durerii. In plus, iti deschide unghia pana la posibilitatea de infectare. Folositi o viteza extrem de lenta cand lucrati in aceasta zona vitala.
  2. Folositi o viteza medie pentru umpluturi. Cand depuneti umplutura sau zona concava a unghiei, puteti accelera lucrurile doar putin. Cu toate acestea, nu mergeti prea repede sau puteti risca sa deteriorati si aceasta portiune a unghiei.
  3. Folositi o viteza rapida pe suprafata unghiilor. Cand piliti suprafata unghiei in sine, puteti muta viteza pana la 15.000 RPM in timp ce va modelati unghia. Cu toate acestea, asigurati-va ca nu mergeti niciodata mai repede decat acest lucru!
  4. Gasiti formula perfecta. Nu vrei sa fii prea bland, nici prea aspru pentru unghiile tale. Gasiti o combinatie perfecta de presiune usoara care va va ajuta sa va modelati cu succes unghiile in timp ce va obisnuiti cu modul de functionare a burghiului pentru pila de unghii.
0 Shares
You May Also Like

BlogCe ofera Wellnessist?

In Romania au existat din cele mai vechi timpuri zone unde apele termale si namolul au fost folosite…