Cum alegi cel mai bun cantar pentru magazinul tau?

0 Shares
0
0
0

Un cantar electronic cumparat in scopuri comerciale este acel aparat de care este nevoie in toate magazinele, in piete si in supermarkenturi pentru cantarirea produselor alimentare, fructelor si legumelor. Un astfel de dispozitiv are principalul scop de a face cantarirea cat mai precisa a marfurilor pe care un magazin le comercializeaza.

Noi recomandam in sensul acesta Cantar electronic cu afisaj dublu, capacitate 40 kg, acumulator, un cantar foarte usor de utilizat si extrem de util chiar si magazinelor foarte mari.

In functie de utilizarea cantarului, exista mai multe tipuri de astfel de produse pe care le poti folosi pentru afacerea ta. Cantarele se clasifica in functie de modul de utilizare dupa cum urmeaza:

Cantar electronic pentru magazinele alimentare

Genul acesta de cantar este un model clasic si rudimentar, care are o capacitate mica si este foarte util afacerilor mici, de cartier, unde nu sunt cumparate produse cu o greutate foarte mare.

Cantar electronic pentru supermarketuri

In supermarketuri este nevoie de produse mult mai complexe care pot sa emita etichete si bonuri. Un astfel de cantar poate sa genereze rapoarte pentru vanzari si pentru gestiunea stocurilor. In plus, un astfel de cantar are mai multe conexiuni, asa cum sunt RS232 si USB pentru a putea fi legate la calculator sau chiar la un POS.

Supermarketurile sunt magazine extrem de populate unde cererile sunt diversitificate si de aceea este recomandat ca fiecare cantar amplasat in interior sa aiba o capacitate mare.

Cantar electronic pentru piete

Un astfel de cantar va fi folosit des la vanzarile din piata si este dotat cu acumulator. Este foarte important ca in aceasta situatie sa fie ales un cantar care are o autonomie foarte mare astfel incat sa nu se descarce atunci cand nu exista acces la curentul electric, pentru ca asta ar insemna ca persoana aflata in piata sa isi intrerupa activitatea.

Modelul propus de noi are o autonomie foarte buna si este extrem de util atat in piete cat si in supermarketuri.

De asemenea, in functie de tip exista mai multe cantare comerciale simple. Acest model este unul conventional care va fi folosit in magazinele mici pentru ca au o capacitate de cantarire mica.

Un cantar comercial care permite etichetarea se utilizeaza in general in supermarketuri si este dotat cu brat si ecran pe care sunt afisate absolut toate produsele. Sunt emise si bonuri fiscale dupa ce are loc cantarirea avand inmagazinate produsele si preturile in memorie.

Cantarul de mica capacitate poate sa faca operatiuni pana la maxim 40 kg si este util in magazinele alimentare  mici si in magazinele de cartier sau chiar in supermarketuri.

Cantarele electronice de mare capacitate au o platforma de 150 kg sau chiar mai mare, in care pot fi asezate lazi sau chiar si saci cu produse. Acest gen de cantare este folosit de comercianti en gross si de depozitele mari.

Este foarte important sa gasesti un cantar care sa se potriveasca cu specificul afacerii tale si care sa te ajute sa cantaresti marfa pe care o ai.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…