Colectarea si conducerea masinii de inchiriat noaptea

0 Shares
0
0
0

Multi dintre turistii care calatoresc la Cluj Napoca cu avionul, opteaza pentru inchirieri masini Cluj, astfel incat sa aiba la dispozitie o masina pentru a se deplasa prin oras sau prin imprejurimi. Daca doriti si dvs. sa inchiriati o masina in Cluj, este posibil sa fie nevoie sa va fie pusa masina la dispozitie pe timpul noptii.

Colectarea si conducerea masinii dvs. de inchiriere noaptea poate fi inevitabila daca va ridicati vehiculul de la aeroport dupa sosirea zborului. Daca planuiti o calatorie lunga la volan in intuneric poate fi o necesitate. Sfaturile noastre de mai jos va vor ajuta sa va faceti colectia si conducerea pe timp de noapte cat mai fara stres.

Colectarea noaptea – in afara orelor

Merita sa comparati furnizorii in timpul procesului de rezervare pentru a verifica taxele de colectare a acestora. Multi nu functioneaza 24 de ore, asa ca, daca colectati in miez de noapte, este posibil sa fiti supusi unei taxe in afara orei. Aceste taxe variaza de la furnizori, asa ca verificati conditiile de inchiriere.

In mod normal, inchirierea auto premium trebuie sa opereaze 24 de ore din 24 pentru rezervari, fara taxa suplimentara pentru preluarea sau returnarea masinii de inchiriat noaptea. In cazul in care ridicarea masinii este intarziata, asigurati-ca ca veti contacta firma de inchirieri masini Cluj, pentru ca reprezentantii firmei vor aranja ca un membru al personalului sa fie disponibil pentru a va ajuta cu luarea in primire a masinii.

Instructiuni de ridicare

Inainte de rezervare, decideti cum doriti sa va ridicati vehiculul. In diferite locatii, furnizorii pot oferi optiuni diferite. Puteti ridica masina din parcarea aeroportului sau, probabil, un autobuz de transfer va duce la depozitul de inchirieri auto. Luati in considerare care este solutia mai convenabila si mai sigur pentru dvs. Asigurati-va ca va familiarizati cu aceste instructiuni in avans. Acestea vor fi afisate pe site-ul web inainte de rezervare si in e-mailul de confirmare pe care il veti primi de la echipa de rezervare a rentei premium.

Supravegherea vehiculului

Indiferent de ora la care colectati vehiculul, luati intotdeauna timp pentru a examina minutios vehiculul. Asigurati-va ca reprezentantul companiei inregistreaza orice daune preexistente. Simtiti-va liber sa faceti fotografii cu deteriorarea preexistenta pe smartphone-ul sau camera dvs. ca dovada. Inainte de a finaliza sondajul, verificati ca fotografiile dvs. au iesit clar si puteti vedea amploarea pagubelor. Utilizati functia flash daca este necesar.

Lumini

Verificati daca toate luminile vehiculului functioneaza inainte de a porni si de a parasi furnizorul de inchirieri auto. Daca descoperiti mici neregului, aratati furnizorului, pentru a nu inchiria o masina cu probleme.

Acest lucru poate fi evident, dar cu totii intram in capcana uneori – daca plecati de la o parcare cu mai multe etaje in intuneric, asigurati-va ca porniti luminile!

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le luati in considerare in cazul in care calatoriti cu avionul spre Cluj Napoca, si trebuie sa inchiriati o masina, ce care o veti lua in primire pe timpul noptii.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…