Dintii tai pot avea albul perfect acum cu Smile Pen

0 Shares
0
0
0

Dintii sunt priviti ca o oglinda a igienei tale, iar aspectul lor trebuie sa fie mereu impecabil. Procedurile de la stomatologie privind albirea dintilor sunt dureroase, costisitoare si afecteaza destul de mult sanatatea danturii.

Albirea profesionala la cabinetele de stomatologie poate distruge smaltul dintilor. Smile Pen este un creion destinat albirii dintilor intr-un timp scurt, fara durere si fara ca sanatatea danturii sa fie afectata. In plus, creionul pentru albire are un pret foarte accesibil, iar albirea dintilor dureaza doua saptamani.

Zambetul este foarte important in majoritatea timpului. Atat din perspectiva aspectului, cat si din cea a sanatatii orale, dintii trebuie sa fie mereu ingrijiti si curati. Fie ca te afli intr-o intalnire personala sau intr-una profesionala, aspectul dintilor poate fi cel care decide continuarea sau nu a conversatiei.

Igiena fiecarei persoane reprezinta un factor esential pentru multi oameni, iar datorita unei igiene precare, s-ar putea ca proiectele viitoare sau relatiile interumane sa aiba de suferi. Asigura-te ca zambetul tau este stralucitor si curat cu Smile Pen!

Smile Pen este solutia perfecta pentru ca dintii tai sa fie mereu in conditii optime. Acest creion albeste dantura in fiecare zi, iar dupa doua saptamani de utilizare vei vedea rezultatele maxime.

Creionul pentru albirea dintilor se foloseste zilnic si timpul sau de actionare este de 30 de minute. In acest timp este recomandat sa nu consumi nici mancare si nici bautura. Dupa expirarea celor 30 de minute te poti bucura de un alb natural al dintilor. Cu acest creion poti uita de metodele folosite in clinicile stomatologice.

Albirea dintilor efectuata in clinicile stomatologice au atat avantaje, cat si dezavantaje. Smaltul dintilor este profund afectat, costurile sunt destul de mari si pentru a obtine albul dorit este nevoie de mai multe proceduri.

Albul imaculat este obtinut doar prin punerea fatetelor care au un pret foarte ridicat. Smile Pen a fost creat special pentru cei care vor sa opteze pentur albirea dintilor intr-un mod natural si eficace. Chiar daca rezultatele optime se vad in doua saptamani, diferenta intre utilizari se poate observa foarte usor.

Smile Pen se utilizeaza zilnic, procedura de folosire fiind foarte simpla. Inainte de a utiliza creionul, dintii trebuie sa fie foarte curati. Clateste gura si periaza dintii in prealabil pentru a nu exista nicio urma de mancare.

Aplica gelul cu creionul Smile Pen pe suprafata dintilor si zambeste larg timp de 30 de secunde. Dupa cele 30 de secunde poti inchide gura, deoarece gelul se usuca in acest timp. Repeta procedura zilnic sau inainte sa iesi la o intalnire si priveste cum zambetul tau devine mai alb!

Foarte multe persoane sunt multumite de acest produs, iar acest lucru se datoreaza efectului sau miraculos asupra dintilor.

Albul la care ai visat din totdeauna poate fi obtinut acasa, fara metode invazive si fara aparitia durerilor. Cu Smile Pen nu trebuie sa iti faci griji asupra sensibilitatii dintilor deoarece aceasta nu isi va face aparitia.

0 Shares
You May Also Like