Huse din silicon pentru telefoane

0 Shares
0
0
0

Husele pentru telefoane sunt extrem de utile, indiferent de materialul din care sunt facute. Gadgeturile de ultima generatie sunt cele mai predispuse la cazaturi avand in vedere ca mai toata lumea are in dotare un astfel de telefon pe care nu doreste nici macar sa-l zgarie.

Insa, nu de putine ori, se intampla sa scapam din greseala telefonul din mana sau din buzunar si, daca nu avem husa sau ecran de protective il putem sparge sau zgaria. Si nu isi doreste nimeni sa ramana fara telefon sau sa-l duca la reperat dupa ce a dat peste 2.000 de lei pe el. De aceea, accesoriile pentru telefoane sunt foarte importante deoarece au rolul de a le proteja.

Husele din silicon sunt foarte maleabile si rezista la temperaturi ridicate pastrandu-si proprietatile. Gama mare de huse samsung galaxy j7 2017 pentru telefon ne face sa nu stim pe care sa o alegem, insa daca va aflati intr-un impas de acest fel puteti apela la persoana care vinde astfel de accesorii. Husele telefoane nu sunt grele si nu ocupa mult loc in geanta, asa ca sunt foarte potrivite pentru a va proteja telefonul.

Avand in vedere ca telefoanele de ultima generatie sunt foarte scumpe, proprietarul considerandu-l un lucru de valoare, il si asigura in caz de furt sau pierdere. Nimeni nu doreste sa isi zgarie telefonul, asa ca mai bine isi cumpara o husa care sa-l protejeze de eventualele neplaceri cauzate de zgarieturi sau loviri.

Siliconul are capacitatea de a absorbi socul in cazul in care il veti scapa pe jos. Este un material care se aseamana cu cauciucului, ceea ce il face sa fie foarte flexibil. Nu mai punem la socoteala faptul ca husele de silicon sunt si rezistente la apa.

Husele modern – avantaje

Husele din silicon au avantajul protejarii si partilor laterale ale telefonului, nu doar partea din spate. Siliconul functioneaza si la temperaturi ridicate si nu isi modifica structura si proprietatile. Husele telefoane mai vechi aveau dezavantajul ca atrageau praful, mizeria ori scamele, insa acest lucru nu se mai aplica si in cazul huselor noi.

Husele de silicon reduc cantitatea de praf si mizerie care inevitabil se aseaza pe telefon. Aceste huse samsung galaxy s8 sunt foarte rezistente in timp sau la rupturi, iar multe dintre ele pot fi spalate; sunt fine la atingere, moi si au o durata de viata mult mai lunga decat cele clasice. Nu se poate vorbi de destramarea lor avand in vedere materialul din care sunt confectionate.

Proprietatea anti-alunecare face ca aceste huse sa fie confortabil de purtat la telefoane, protejandu-le si marindu-le durata de viata. Incercati totusi, pe cat posibil, sa aveti grija sa nu scapati telefonul sau sa-l trantiti cand va enervati. Chiar daca husa va ajuta.

0 Shares
You May Also Like