Idei de jocuri RPG pentru telefon

0 Shares
0
0
0

Vrei sa te relaxezi pe smartphone-ul tau Android in miscare, departe de PC? Cu milioane de titluri in magazin, nu este usor sa gasesti ceea ce cauti: urmeaza ghidul, iti oferim selectia noastra cu cele 30 de jocuri care trebuie sa fie si sunt si gratuite!

Cu mai mult de 2,5 miliarde de dispozitive activate si o cota de piata de aproape 71%, Android este cel mai utilizat sistem de operare din lumea mobila. Iar pe Google Play, jocurile video se afla incontestabil in fruntea listei celor mai populare aplicatii.

Dar iata care este problema: cu o audienta uriasa si mii de jocuri free-to-play, portari ale unor titluri cult pentru consolele de acasa si mici pepite indie, nu este intotdeauna usor sa separi graul de neghina.

Dofus Touch

Lansat in 2004, Dofus este un MMORPG creat de compania franceza Ankama. La fel ca multe alte MMO-uri, Dofus permite jucatorilor sa joace ca o varietate de personaje cu clase diferite, aici revizuite si corectate in stilul Ankama. Lumea bogata a celor 12 ofera multiple posibilitati jucatorilor sai, de la comert la mestesugarit, inclusiv un management al ecosistemului destul de unic (unele specii pot disparea in cazul unei vanatori intensive).

In 2016, dupa un lung proces de adaptare, Ankama a lansat Dofus Touch, o versiune pentru tablete si telefoane a celebrului sau MMO. Reproducand identic continutul versiunii pentru PC, aceasta iteratie este un adevarat succes in ceea ce priveste ergonomia, ceea ce nu este putin lucru cand vezi lista de caracteristici ale jocului. Indiferent daca sunteti un mare jucator de MMO sau nu, Dofus Touch merita incercat.

Hearthstone

La cateva luni de la aparitia sa pe PC, Hearthstone a ajuns pe platforma Android, cu un concept captivant si o productie de inalta calitate. Cu o comunitate de milioane de jucatori, acest joc combina jocurile de strategie si cele de carti de joc, toate bazate pe universul Warcraft. Dupa alegerea uneia dintre cele noua clase disponibile, este posibil sa jucati impotriva AI sau impotriva unui alt jucator online.

Mario Kart Tour

A patra versiune mobila din catalogul Nintendo, dupa Animal Crossing, Super Mario Run si Dr. Mario World, Mario Kart Tour a fost poate cea mai asteptata. Succesul fenomenal al acestei serii de curse nebunesti, in care piei de banane si carapace de broasca testoasa urmeaza derapaje controlate si starturi turbo, a fost dovedit.

Transpusa pe ecranul mic al unui smartphone, din fericire isi pastreaza toata savoarea. Iti manevrezi kartul cu un singur deget, controland derapajele si folosind trambulinele sau aruncand toate armele emblematice ale saga. Un rasfat, dupa o perioada de adaptare!

O transpunere foarte reusita a jocului cult de karting, Mario Kart Tour este foarte bine realizat. Veti regasi rapid aceleasi senzatii ca in jocurile de consola, cu o manevrabilitate adaptata inteligent la ecranul unui smartphone. Selectia de curse este deosebit de larga, cu cateva circuite noi si cele mai populare curse din versiunile anterioare. Sistemul de provocari, care este actualizat la fiecare doua saptamani, ofera, de asemenea, o provocare.

Tot ce mai ramane de facut este ca Nintendo sa integreze un mod multiplayer “adevarat”, pentru a face din aceasta editie cea mai buna a seriei! Daca te joci intens, o vizita la inlocuire acumulator Huawei ar putea fi indispensabila.

 

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…