Top aplicatii utile pentru specialistii in marketing

0 Shares
0
0
0

Pentru persoanele experte in tehnologie carora le place sa-si optimizeze munca cat mai mult posibil prin tehnologie, aplicatiile din acest articol ar trebui sa ii multumeasca. In acest domeniu aglomerat si in continua schimbare, este important sa foloseasca cat mai multe instrumente posibil pentru a-si simplifica fluxul de lucru. De aceea exista cateva aplicatii pentru a-i ajuta.

Aceste aplicatii monitorizeaza site-uri web, evenimente si proiecte + unele dedicate creatorilor de continut si managementului timpului. Cel mai indicat sfat este sa se testeze cat mai multe dintre ele si sa fie pastrate doar cele care ajuta, in functie de categoria preferata: marketing de performanta, social media, creare de continut, management.

In timp ce unele dintre ele nu permit sa fie utilizate de pe desktop, se recomanda instalarea lor pe smartphone. Urmatoarele aplicatii sunt specifice marketingului online si sunt perfecte pentru persoanele care vor sa fie captivate de viata profesionala.

  1. Google Analytics – o aplicatie care ofera un rezumat al celor mai importante informatii de pe site-ul personal: date privind numarul de vizitatori, oras, timp, mobil vs desktop, conversii, rapoarte de comert electronic etc.
  2. Google Ads – Nu sunt disponibile toate optiunile pentru desktop, dar poate ajuta utilizatorul sa faca analize si modificari importante: opriri de campanie, grupuri, cuvinte cheie, anunturi, bugete sau modificari CPC.
  3. Facebook Ads Manager – Il ajuta pe utilizator sa numere performanta campaniilor si a diferitelor anunturi din contul personal. Nici aici nu se pot face prea multe modificari, este mai mult o aplicatie pentru conturarea activitatilor si modificari minore.
  4. Facebook Analytics – Aplicatia de analiza dedicata ofera date mai complexe si mai segmentate + capacitatea de a crea rapoarte personalizate decat Facebook Ads Manager.
  5. Facebook Page Manager – Daca utilizatorul gestioneaza pagini Facebook, aceasta aplicatie il ajuta sa analizeze performanta postarilor personale si raspunde rapid la mesaje si comentarii fara riscul numelui contului personal.
  6. Google My Business – Recomandat celor care conduc o afacere offline si au o locatie fizica. Aplicatia ii ajuta sa vizualizeze rapid recenzii, sa obtina oferte si stiri ale comunitatii si sa modifice rapid datele afisate in Google Maps.
  7. Repost: For Instagram – Instagram nu ofera posibilitatea de a partaja propriul feed la postarile altor persoane. Daca utilizatorul doreste sa faca acest lucru, poate utiliza o aplicatie precum Repost, care ii permite si sa introduca sursa continutului descarcat.
  8. Youtube Studio – Excelent pentru creatorii de continut pe Youtube. In aplicatie, se pot vedea toate statisticile pentru videoclipurile, comentariile si implicarea personala. Plus optiuni de editare de baza atunci cand utilizatorul trebuie sa faca modificari rapide la ceva.
  9. Canva: Graphic Design & Video – Una dintre cele mai populare aplicatii din zilele actuale. In Canva, se pot folosi sabloane pentru a crea rapid bannere, videoclipuri si imagini pe care utilizatorul sa le utilizeze pe platformele de retele sociale si multe altele.

Pentru reparatii telefoane, accesati reparatii Samsung Bucuresti, daca telefonul nu se comporta corect in aplicatii.

  1. Linkedin – Mai mult decat o platforma pentru recrutori si solicitanti de locuri de munca, Linkedin ajuta utilizatorul sa se conecteze cu oameni valorosi din industrie. In plus, daca s-a saturat de poze cu pisici de pe Facebook si de poze pline de farmec pe Instagram, Linkedin este locul perfect pentru a se dezvolta profesional si personal.
0 Shares
You May Also Like