Noutati despre aparitia iPhone 7 si iPhone 7 Pro

0 Shares
0
0
0

Inca de la aparitia iPhone 6, am auzit cu totii ca cei de la Apple se pregatesc sa lanseze un iPhone de 4 inchi, numit acum iPhone SE. Se asteapta de asemenea lansarea flagship-urilor acestei companii si anume iPhone 7 si iPhone 7 Pro, tot in acest an.

Am fost de asemenea martorii unor leak-uri si zvonuri despre specificatiile acestor device-uri dar si despre designul lor. Cauti accesorii iPhone 6? Le poti gasi pe MagazinGsm.ro!

Ultimul set de zvonuri ce fac inconjurul internetului, indica acum ca mai micul iPhone SE, va avea capabilitati de recording cu rezolutie inalta (high resolution). O imagine “scapata” pe internet arata mult asteptatul iPhone 7 Pro, ce prezinta o camera duala pe spate, antene cu un design nou, etc.

Deoarece Apple va tine un eveniment special saptamana viitoare, sa vorbim intai despre iPhone SE. Handsetul de 4 inch va avea o rezolutie de 4k (de 4 ori full hd) la inregistrarea de continut video.

Cei de la Apple vor sa evidentieze aceste capabilitati de top ale noului device, printr-un video promotional filmat exact la o rezolutie de 4k, cu ajutorul camerei de pe acest device. iPhone SE va avea acelasi design cu iPhone 6 si modelele ceva mai noi.

In ceea ce priveste cele 2 flagship-uri, cu denumiri asteptate de iPhone 7 si iPhone 7 Pro, am gasit anumite zvonuri si despre acestea. Se pare ca panel-ul va avea o antena cu un design nou, un zvon care a aparut si inainte.

Nu exista antene orizontale, dar benzile antenei sunt vizibile de-a lungul varfurilor. O a doua imagine “scapata” pe internet ne arata rear-panel-ul complet al unui model iPhone 7 Pro. Acesta contine o camera duala (dual camera) asa cum am aflat din zvonurile precedente, precum si liniile pentru antena de-a lungul varfurilor.

Camera duala este pozitionata in partea stanga sus, daca privim device-ul din spate, iar cele 2 camere care o compun, impart acelasi spatiu. Flash-ledul este pozitionat imediat in dreapta camerelor.

De asemenea, in partea de jos in spatele carcasei, este vizibil un three dot smart connector, pe care l-am putut observa si pe tableta iPad Pro, pentru conectarea device-ului Smart Keyboard. Din nefericire, imaginile scapate pe internet, nu ne pot dumiri despre prezenta sau lipsa unui conector jack mama, de 3.5 mm (pentru casti).

De asemenea, s-ar putea ca cei de la Apple sa faca trecerea la display-urile de tip Oled, o data cu aparitia noilor modele de iPhone 7 si iPhone 7 Pro. Se pare totusi, ca primul device care va avea un astfel de display, va fi Iphone 7s in 2017, conform unor surse mai credibile de la Apple.

Rapoartele mai vechi, sugerau ca Apple planuieste sa lanseze un iPhone cu display Oled abia in 2018 sau 2019, dar conform vestilor de data mai recenta, cei de la Apple s-au razgandit cu privire la implementarea acestei tehnologii.

Nici nu ar fi avut sens o data atat de tarzie dupa parerea noastra, mai ales daca tinem cont de faptul ca firmele competitoare lanseaza si vor lansa smartphone-uri cu display Oled.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…