iPhone SE, iPhone 7 si iPhone 7 Plus in 2016

0 Shares
0
0
0

Anul 2016 este unul foarte important pentru compania Apple si pentru fanii acesteia. Compania a lansat deja oficial smartphone-ul iPhone SE in luna Martie, precum si noul iPad Pro 9.7.

Aceasta s-a intamplat la conferinta anuala a companiei, acolo unde Tim Cook a discutat pe larg despre planurile acesteia pentru restul anului. Cauti geam protectie iPhone? Intra pe AccesoriiGsm.ro!

Pana acum, am auzit deja multe zvonuri mai mult sau mai putin oficiale despre iPhone 7 cum ca va fi cel mai subtire telefon al companiei creat pana acum, ca va aduce upgrade-uri importante din punct de vedere hardware sau ca va fi rezistent la apa, etc.

De curand, am inceput sa primim vesti chiar si despre urmatorul device din gama si anume iPhone 7s. Acest handset va fi primul smartphone al Apple ce va folosi tehnologia OLED pentru display, deschizand o multitudine de posibilitati de design pentru viitoarele smartphone-uri ale acestei companii.

Alte surse ne spun ca Apple este atat de nerabdatoare sa faca tranzitia de la LED la OLED, incat au grabit procesul de lansare al acestei tehnologii pentru anul acesta, compania intentionand initial s-o introduca abia undeva in 2018.

Pana acum nu se cunosc foarte multe detalii, din pacate. Dar, asa cum este cazul cu majoritatea lucrurilor legate de Apple, suntem siguri ca vom avea mai multe detalii si zvonuri despre iPhone 7s foarte curand, in ciuda faptului ca de sosirea sa, ne desparte mai bine de un an de zile.

Dupa cum se poate vedea inca de pe acum, anul 2016 va fi unul foarte incarcat pentru cei de la Apple, acestia incalcand deja traditia in acest an si lansand un device cu cateva luni mai devreme, decat eram obisnuiti (iPhone SE in Martie 2016).

iPhone SE este cel mai ieftin telefon pe care Apple l-a produs vreodata. Dar, asta nu inseamna ca este unul de proasta calitate. Nu, telefonul este foarte asemanator cu iPhone 6s, un device de foarte buna calitate. Singura diferenta ar fi capacitatea memoriei RAM, design-ul si pretul handset-ului.

Apple a dorit ca utilizatorii sa cunoasca faptul ca iPhone SE nu este un telefon de buget. Nu, acest telefon a fost creat pentru a arata clientilor Apple, ca firma isi asculta clientii-sugestiile acestora si ca incearca intotdeauna sa creeze un telefon, exact asa cum il vor ei.

Dar, nu este chiar totul roz, potrivit rapoartelor de vanzari, cel putin cele pe care le-am avut la dispozitie la inceputul anului. Se pare ca iPhone 6s se chinuie din acest punct de vedere, vanzarile pentru acest device scazand destul de mult.

Sosirea pe scena a noului iPhone 7 totusi, va aduce cu certitudine o revenire in linie, cu ceea ce ne-am asteptat de la Apple pana acum. Chiar si mai mult, daca este sa tinem cont de anumite zvonuri, cum ca cei de la Apple vor lansa de fapt 3 versiuni ale acestui smartphone. Utilizatorii se vor bucura de multitudinea de optiuni din care vor putea alege.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…