Reparatiile necesare masinilor de spalat

0 Shares
0
0
0

Activand in industria reparatiilor de masini de spalat avem deseori ocazia sa auzim sau citim tot felul de informatii, care mai de care mai bine sau deloc documentate. Atunci cand lucrezi de suficient de mult timp in bransa asta ajungi sa intuiesti usor, sa-i “mirosi” pe cei care vor doar sa faca publicitate mascata unui produs sau altuia.

Realmente nu exista o masina de spalat mai buna sau mai rea, exista in schimb gusturi si caracteristici tehnice ce pot scoate in fata un anumit model sau brand.

De aici insa si pana la a evidentia un nume doar in scopul vanzarii este cale lunga si fara intoarcere, mai ales avand in vedere potentiala valoare a investitiei unui client aflat in cautarea unui anumit produs.

Specialistii adevarati pot spune cu mandrie ca nenumarate masini de spalat le-au trecut pe mana. De la Ignis la Indesit, de la Iberna la Whirlpool, niciunul dintre aceste nume nu au fost scutite de interventii la nivel de reparatii de masini de spalat. Beko, Technolux, Zanussi, Siemens, Hoover, Gorenje, Meister, LG sau Samsung, fiecare dintre aceste marci de masini de spalat rufe se poate confrunta cu anumite probleme, unele mai usore, altele de-a dreptul iesite din comun de dificile.

Cu toate acestea, noi ne-am ridicat la inaltimea asteptarilor si am gasit solutia salvatoare acolo unde toti pusesera deja o piatra mare de capatai.

Nu odata nu s-a intamplat ca unele masini de spalat care in mod normal ar fi fost laudate pentru calitate sa ajunga in atelierele noastre in scopul repararii. In alte cazuri a fost necesara o adevarata munca de detectiv pentru a ne da seama care este “suferinta” masinii de spalat.

Intotdeauna am incercat sa fim fair-play fata de clientul care ne-a solicitata ajutorul, si am crezut ca munca noastra nu trebuie sa ne ofere un profit imediat, ci un respect meritat. Acest lucru survine clar datorita profesionalismului cu care am tratat fiecare problema in parte si fiecare utilizator mahnit de catre aceasta.

Chiar daca avem o situatie legata de cureaua de trasmisie a masinii de spalat, chiar daca sunt necesare ajustari ale memoriei masinii de spalat, chiar daca avem componente ce functioneaza deficitar in urma depunerilor de calcar sau probleme mai grave ce tin de functionarea in siguranta a masinii de spalat, toate aceste sunt pentru noi ca o istorie scrisa, pe care repetitiv o reeditam, pentru fiecare caz in parte.

Am intalnit foarte multe cazuri de masini de spalat ce pareau a fi iesite din uz din cauza faptului ca pe undeva un element al ansamblului parea sa fi cedat. Acolo unde am fost chemati, noi am venit tomai pentru a identifica potentiala problema si nu doar atat, ci si pentru a o rezolva.

Asa am ramas si cu cateva trofee: cel mai important dintre toate, respectul oamenilor, mai apoi experienta clar imbogatita datorita cazurilor intalnite si in final, insa nu cel din urma lucru, o moneda de colectie pe care am gasit-o in filtrul de scame al unei masini de spalat.

La noi fiecare specializare este complet delimitata, exact ca in marile orase europene. Nu vei gasi la noi un instalator care sa scrie poezii si nici un electrician care sa realizeze pictura in ulei.

Specialistii nostri definesc calitatea cu sarguinta si implicare si fiecare dintre ei isi realizeaza task-ul pentru care a fost format si invatat. De aceea poate in momentul in care veti avea nevoie de un electronist, acesta va fi disponibil pentru dumneavoastra in cel mai scurt timp, iar reparatia va fi executata la cei mai inalti parametri de calitate. Nu credem in romanul bun la toate, ci credem in romanul ce poate face totul cu respect si implicare.

Chiar daca pe piata exista o multitudine de firme ce reusesc sa transmita mesajul clar de promovare al unei afaceri cel putin banoase, noi gandim maret. Dincolo de aspectul financiar, ne intereseaza mai mult reusita in ceea ce facem. Reparam masini de spalat. Nu avem concurenta si nu pentru ca o spunem noi, ci numarul mare de clienti, atat noi cat si recurenti, ce ale in fiecare zi un nume care le este intotdeauna aproape: E-wash.ro.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…