Sfaturi utile pentru alegerea castilor pe care sa le pui la telefonul mobil

0 Shares
0
0
0

Nu cautati functii de anulare a zgomotului, cu exceptia cazului in care sunteti dispus sa platiti sume mai mari. Orice costa mai mult de aproximativ 200-250 de dolari nu merita pretul.

Chiar daca sunteti tipul de om care calatoreste frecvent, anularea zgomotului, 90% din timp, pur si simplu nu merita banii. Unele dintre sunete ar putea fi anulate, de asemenea, fortandu-va sa ridicati volumul. Daca intr-adevar aveti nevoie de reducere a zgomotului, totusi, cautati marci ca Etymotic sau Bose care au dopuri de urechi spongioase care umplu canalul urechii.

O modalitate ieftina de a anula zgomotul de fundal ar putea fi de asemenea sa pui protectori auditivi pe urechi (de la magazinul de hardware) peste clame pentru a anula zgomotul ambiental. Pe de alta parte, daca nu sunteti prea agitat, puteti gasi castile  cu anulare a zgomotului la preturi mai mici, care au un beneficiu considerabil pentru reducerea zgomotului de fond in avioane, autoturisme sau in transportul public.

Testeaza castile. Cea mai buna cale, intr-adevar, de a afla daca castile pot fi destul de bune pentru tine este sa le testezi. Incercati pe perechea unui prieten (daca sunt asa de cool) sau mergeti la un magazin bun de electronice care va va permite sa incercati anumite modele de casti.

Cautati impedanta castilor. Pentru a obtine cele mai bune rezultate din casti, trebuie sa potriviti impedanta castilor cu echipamentul audio pe care il utilizati. Acest lucru este masurat in ohmi. In realitate, daca nu faceti asta, de obicei, inseamna ca va trebui sa ajustati volumul  in comparatie cu o pereche de casti potrivite.

Cand ascultati acelasi material prin casti diferite, veti auzi diferente care se datoreaza in parte modulatorului. Modulatorul se refera la EQ-ul castilor pentru a face muzica sa sune mai bine. In cazul castilor cu fundatie deschisa si a mai multor casti, de exemplu, frecventele basului pot fi subliniate pentru a contracara scurgerea naturala a basului prin spatele deschis sau prin canalul urechii.

Cele mai multe casti au o tehnologie de genul acesta. Exista doua moduri comune folosite: camp liber (FF) si camp definit (DF). Primul simuleaza un mediu de ascultare deschis, fara reflectie, iar celalalt simuleaza un mediu de ascultare inchis, cum ar fi o camera. Pentru ascultarea critica, cum ar fi monitorizarea unui mix, aveti un raspuns de frecventa plat care va permite sa comparati si sa setati nivelurile cu precizie.

Circumaural: Acest tip de casti poate fi inchis sau deschis. Termenul circumaural se refera la modul in care va cuprind urechea. Modelele circumaurale sunt uneori denumite casti care se pun peste urechi. Placutele lor inconjoara urechea si formeaza o garnitura. Aceste casti sunt de obicei confortabile, iar modelele inchise ofera izolare de la sunete externe si impiedica scurgerea sunetelor castilor.

Un design circumaural este o alegere buna pentru inregistrarea aplicatiilor si pentru DJ-ii care trebuie sa monitorizeze muzica in medii puternice. Atunci cand mergeti la magazinul de accesorii telefoane puteti opta pentru modelul dorit de casti.

0 Shares
You May Also Like