Ce lucruri trebuie sa stiti despre o husa de telefon?

0 Shares
0
0
0

Cand va veti achizitiona un telefon nou, va veti gandi foarte mult cum sa nu il gzariati sau mai rau sa il faceti praf scapandu-l pe o suprafata dura. Practic aici intervin husele care, protejeaza in foarte mare masura smartphone-ul dumneavoastra.

Iata ce lucruri trebuie stiute, inainte de a-ti achizitiona o husa de telefon. In primul rand accesul la butoane. O husa de telefon o poti gasi la orice magazin de specialitate sau unul online.

Dintre magazinele online se remarca magazingsm.ro care ofera diverse modele de huse iPhone la preturi foarte avantajoase. In cazul magazinelor online apare o problema deoarece nu puteti proba daca husa se potriveste perfect telefonului dumneavoastra.

De aceea va trebui sa va asigurati ca ati luat o husa exacta, pentru modelul dumneavoastra de telefon, care sa va asigure folosirea cu usurinta a butoanelor acestuia. In al doilea rand este important materialul husei. O husa se pliaza exact pe modelul telefonului dumneavoastra. Datorita existentei materialelor diverse pentru confectionarea unei huse, aveti libera alegere sa va protejati iPhone-ul cu orice fel de material.

Fie ca este metal, cauciuc, piele sau plastic, trebuie sa alegeti un material mai elegant, placut la atingere, sau unul mai rezistent, care va va oferi mai multa incredere. In al treilea rand este foarte important de stiut si cum sa va intretineti husa. Aceasta trebuie curatata la un anumit timp, pentru ca se vor aduna numeroase reziduri. Fiecare husa se curata in functie de materialul din care este realizata.

De exemplu, o husa din piele nu trebuie curatata cu substante inflamabile sau spirt pentru ca se deterioreaza. Acest tip de material poate fi spalat cu apa calda si un sapun care, de preferat, sa contina substante de regenerare a tesutului, pielii.

Daca de exemplu aveti o husa din plastic sau cauciuc, aceasta poate fi stearsa cu servetele umede, solutie de curatat sau putin spirt. In al patrulea rand ecranul de iPhone trebuie protejat cu o husa care sa va permita sa il vedeti fara sa o dati la o parte.

Trebuie sa va asigurati ca achizitionati o husa de care sa va permita sa vedeti bateria, ceasul si notificari cand aveti un apel pierdut. Pe langa aceasta, va puteti achizitiona o folie speciala de protectie, care sa va protejeze mai bine ecranul de eventuale zgarieturi sau lovituri. In al cincilea rand putem sa vorbim despre stil.

Trebuie sa incercati sa asortati culoarea telefonului cu cea a husei chiar si cu a hainelor pe care le purtati. O husa simpla dar totodata extrem de eleganta transmite multa seriozitate in timp ce una in culori mai aprinse, personalizata mai mult arata ca sunteti o persoana mai sociabila si mai deschisa la lucrurile noi.

La Magazingsm.ro veti gasi o oferta foarte bogata de huse care se potrivesc pentru toate modelele de iPhone. Accesati cu incredere magazingsm.ro pentru a obtine o husa de calitate si totodata la un pret extrem de convenabil care sa se potriveasca dispozitivului dumneavoastra.

0 Shares
You May Also Like