Cele mai bune aplicații gratuite pentru editare fotografii și imagini pentru iPhone

0 Shares
0
0
0

IPhone-ul tău poate că face fotografii frumoase, dar aplicațiile potrivite le pot face și mai bune. Majoritatea fotografilor acceptă post-producția ca parte a fluxului lor de lucru, dar de cele mai multe ori imaginile de pe smartphone trec peste acest pas important.

Mergi la firma de reparații telefoane București și rezolvă toate problemele iPhone-ului tău. Astăzi există aplicații preferate, inclusiv aplicații de bază de personalizare, remedieri rapide, manipulatoare de imagine completă și multe altele.

IPhone-ul tău vine deja cu un editor grafic impresionant încorporat chiar în aplicația Poze. Deschide aplicația, găsește poza și fă clic pe Editare în colțul din dreapta sus al ecranului.

Dacă poza nu a ieșit cum te așteptai, poți merge la firma de reparații telefoane București ServiceGSM, care te poate ajuta cu descărcarea celor mai bune aplicații gratuite pentru editare fotografii și imagini pentru iPhone.

Aviary Photo Editor

Dacă ai nevoie de o aplicație care să te ghideze prin procesul de editare sau care să poată face totul pentru tine, Aviary este o alegere bună. Are multe îmbunătățiri instantanee pentru scene specifice, cum ar fi fotografii de noapte.

Există, de asemenea, o bară de filtrare care poate fi reparată și mai multe, disponibile pentru descărcare după ce te conectezi cu un ID Adobe. Sunt prezente majoritatea instrumentelor de editare foto așteptate, inclusiv restaurarea evidențierilor și a umbrelor, tonifierea și corectarea echilibrului de alb.

Totuși dacă ceva nu este în regulă și îți dorești această aplicație, mergi la firma de reparații telefoane București.

Adobe Photoshop Fix

Programarea Adobe iOS este în mare parte limitată de dependența sa de Creative Cloud și de lipsa unei versiuni „corecte” a aplicațiilor precum Photoshop. Photoshop Fix nu încearcă să fie un editor foto complet, dar face mai multe lucruri bine. 

Două caracteristici distinctive sunt instrumentul de distrugere, care îți permite să amesteci și să extinzi imaginile pentru ajustări fine și Masca Defocus, care este ideală pentru simularea adâncimii de câmp la fotografiere.

Există o gamă largă de glisoare convenționale pentru ajustarea expunerii, contrastului și saturației, precum și pentru corectarea punctelor și îndepărtarea roșeții ochilor. Cu toate acestea, nu acceptă editarea RAW.

Prisma

Prisma este o aplicație ca nimeni alta. Când încarci o imagine în Prisma, aceasta trimite acea imagine către un server, unde este convertită într-un anumit stil de artă. Aceste stiluri sunt modelate după mari artiști precum Picasso și Matisse, transcend și teritoriul comic și futurist.

Cum se depanează o aplicație Android instalată

Dacă ai oricare dintre următoarele probleme cu o aplicație instalată pe iPhone: funcționează defectuos, nu se deschide, nu răspunde la comenzi, nu funcționează corect, trebuie să apelezi firma de reparații telefoane București ServiceGSM. 

De regulă, poți forța oprirea aplicației în setările telefonului (acestea pot diferi în funcție de model). Dacă problema persistă după ce faci acest lucru, contactează firma de reparații telefoane București, care poate șterge memoria cache și datele aplicației din setările telefonului (acestea pot diferi în funcție de model). 

Ștergând datele cache, va elibera temporar spațiul pe dispozitivul mobil. Trebuie să știi că acest lucru nu poate fi făcut de oricine, ci doar de specialiștii de la firma de reparații telefoane București, deoarece, setările pot diferi în funcție de modelul telefonului.

0 Shares
You May Also Like