Figurinele Schleich au câştigat tot mai multă popularitate în ultimul timp, acestea fiind foarte achiziţionate de către părinţi, datorită calităţii materialului şi a reprezentării foarte realiste. Cu toate acestea, aceste figurine au şi câteva puncte slabe de care este bine să ţineţi cont înainte de a face achiziţia. Haideţi să le descoperim împreună!
Preţul produselor
Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale acestor produse sunt reprezentate de preţul destul de piperat al produselor. Deşi sunt foarte calitative, figurinele Schleich ating preţuri chiar mari, în raport cu ceea ce oferă.
De exemplu, un set format din câteva figurine alături de o fermă poate atinge şi preţul de aproximativ 1000 de lei, aşadar, aceste produse nu sunt atât de accesibile, mai ales dacă vă doriţi ceva mai special pentru copilul dumneavoastră.
Doar pentru copiii de peste trei ani
Un alt dezavantaj al acestor figurinelor Schleich este reprezentat de faptul că acestea sunt realizate doar pentru copiii cu vârste de cel puţin 3 anisori. De aceea, dacă cel mic nu are încă această vârstă, vă sugerăm să alegeţi un alt brand care comercializează produse pentru respectivul segment de vârstă. Din fericire, aceste produse pot fi folosie atât de fete cât şi de băieţei, astfel că, în cazul aveţi doi copii, nu va trebui să realizaţi două investiţii în jucării.
Dimensiuni reduse
Dacă vă întrebaţi de ce produsele Schleich nu sunt recomandate copiilor cu vârste de sub trei ani, atunci trebuie să ştiţi că acestea au dimensiuni foarte reduse,cei mici având un risc foarte mare de a fi înghiţite. În plus, din cauza acestui fapt, copilul poate pierde foarte uşor jucăria, aceasta fiind foarte greu de găsit în cele din urmă.
Nu sunt interactive
Un alt dezavantaj al acestor figurine este reprezentat de lipsa interacţiunii dintre copil şi jucărie. Acestea sunt pur şi simplu create doar pentru ca micuţul să îşi stimuleze creativitatea, deci, acesta nu le poate folosi şi într-un mod interactiv. De aceea, există şanse foarte mari ca micuţul dumneavoastră să se plictisească de jucărie după o perioadă de timp, mai ales dacă vă rămâne fără idei în care să îşi implice noile figurine.
În final, cel mai probabil le veţi găsi aruncate în coşul cu restul jucăriilor, considerându-se plictisit de jucăria sa. De aceea, este necesar ca, întotdeauna să încercaţi să creaţi scenarii alături de cel mic, pentru a-i distrage mai mult atenţia şi a-l determina să se joace din nou.